Görüş Bildir
Haberler
Seni Çileden Çıkaran Şey Ne?

etiket Seni Çileden Çıkaran Şey Ne?

Seni bu hayatta en çok çileden çıkaran şeyi söylüyoruz. Hazır mısın? 

Hadi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Yaşını da öğrenelim.

3. Unutamadığın bir sevgilin ya da platonik aşkın var mı?

4. Şu anda hayatın tam olarak olmasını istediğin gibi mi gidiyor?

5. Hayatın boyunca hiç dost kazığı yedin mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Uykuya dalarken derin düşüncelere dalar mısın?

7. Gelelim ikilem sorusuna. Sevdiğin insanı bir daha hiç göremeyeceksin ama kariyer konusunda dünyanın en önemli isimlerin biri olacaksın. Hangisini seçerdin?

8. Son zamanlarda en çok hangi konuda sıkıntı çektin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İnsanların güvenini boşa çıkarması...

Sen hayatın boyunca hep insanlara güvenmeyi seçmişsin. Hayatındaki her insan için de güvenilir biri olmaya çaba göstermişsin. Bir insanı hayatına kolay kolay almıyorsun. Hep bir duvar koyuyorsun aranıza fakat o insanı hayatına aldığın zaman da tamamen güveniyorsun. Başka hiçbir şeyi gözün görmüyor. Bir insan güvenini yıktığı zaman da sen eski sen olamıyorsun. Güvenin yıkıldığı zaman çileden çıkıyorsun. Sanki, yaşanan her şey yalanmış gibi geliyor. İnsanları kendin gibi görmek senin en büyük sorunun. Herkes senin gibi değil. Senin kadar iyi niyetli de değil. Bu nedenle, artık insanlara bu kadar güvenmemen gerekiyor. Tabii ki güveneceksin, seveceksin, değer vereceksin. Fakat, herkese ederi kadar değer vermen senin iyiliğine olacak. Aksi durumda, seni çileden çıkaran bu sorunlarla karşılaşıyorsun. İnsanlara karşı olan duvarını biraz daha korumalısın. Koşulsuz güven duygusu seni her zaman yıkacaktır. Her zaman herkesten bir şeyler bekleyebilirsin. Bu senin o insana olan bakış açını değiştirmemeli. Sadece ileride çok büyük hayal kırıklığı yaşamamak için güven konusunda kendini biraz daha törpülemen gerekiyor.

Sana yalan söylenmesi...

Bir insanın yalanını yakalamak seni öylesine çileden çıkarıyor ki, ağlamamak için kendini zor tutuyorsun. Kendini öylesine kandırılmış ve salak yerine konulmuş hissediyorsun ki, bunu affetmek senin için çok ama çok zor oluyor. Sen hayatındaki insanlara koşulsuz güveniyorsun. Bu güveni de yalan söyleyerek yıktıklarında ne yapacağını bilemiyorsun. En kötüsü bile olsa, sen her zaman doğruların konuşulmasından yanasın. Biri sana yalan söylediği zaman gözündeki değeri o kadar düşüyor ki... Seni kaybetmek isteyen insanın sana yalan söylemesi yetiyor. Kendine karşı son derece dürüst olman bir yana, çevrendeki insanlara karşı da olabildiğince dürüst davranıyorsun. Aynısını da karşı taraftan görmek en doğal hakkın. Bu durumda, seni salak yerine koyan bir insanın hiç şansı yok diyebiliriz. Sen sadece güvenebildiğin, her sözüne inanabildiğin insanları çevrende tutuyorsun. Bu da senin güçlü karakterinin bir diğer yansıması olarak çevrendeki insanların karşısına çıkıyor. Sen bu hayatta, sadece dürüst olunmasını istiyorsun.

Aptal yerine konulduğunu hissettiğinde...

Sen oldukça açık, insanlara karşı düşüncelerini gizlemeyen birisin. Bu da seni ve çevreni direkt olarak etkileyen bir özellik. Bir insanın, seni aptal yerine koyduğunu hissettiğin zaman çileden çıkıyorsun. Bu durum bir aldatma olabilir, yalan söylemek olabilir, bir olayı olduğundan farklı anlatmak olabilir. Bunların hiçbirine tamam diyemiyorsun. Eğer ki, biri seni aptal yerine koyuyorsa; o insan senin için bitmiş demek oluyor. Kendini asla ezdirmiyorsun ve insanlara karşı güçlü bir duruş sergiliyorsun. Bunun yanında da olabildiğince iyi kalpli bir insansın. Seninle anlaşmak çok kolay değil. Ama anlaşabildiğin insanla sonsuza kadar gidebilirsin. Sen, her zaman insanların en zor zamanlarında arayabileceği bir insansın. Bu nedenle de, karşındaki insandan aynısını bekliyorsun. Eğer sana yanlış yapan biri varsa, bunu tüm dürüstlüğü ile sana söylemeli. Bir şeyleri gizleyip de seni aptal yerine koyduğu zaman resmen küplere biniyorsun! Affedici ve merhametli birisin. Yeter ki, sana karşı insanlar dürüst olsun. Bu durumda, sen her şeyi çözebilen birine evrilebiliyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
711
203
96
67
65
59
41
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nuray Bozkurt

Arkadaşların güvenini boşa çıkarması... Onedio en kötü yerimden vurdun beni. Aydınlattığın için sağol....

Yağmur

İnsanların güvenini boşa çıkarması...

Gizem Yenikler

İnsanların güvenini boşa çıkarması...