Görüş Bildir
Haberler
Senden Nasıl Bir Anne Olur?

Senden Nasıl Bir Anne Olur?

Penny
29.08.2023 - 11:16

Anne olmak istiyor musun ya da zaten anne misin bilmiyoruz ama senden nasıl bir anne olacağını söyleyebiliriz. 

Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle, sen nasıl bir çocukluk geçirdin?

1. Öncelikle, sen nasıl bir çocukluk geçirdin?

2. Maddi olarak rahat olsan, kaç çocuk sahibi olmak isterdin?

2. Maddi olarak rahat olsan, kaç çocuk sahibi olmak isterdin?

3. Çocuğunu bir alanda kursa gönderecek olsan bunlardan hangisine öncelik verirdin?

4. Bildiğiniz gibi artık çocuğun doğum saatini bile ayarlamaya çalışanlar var. Sen çocuğunun hangi burç grubundan olmasını isterdin?

5. Bazıları, ileride sahip olacağı çocukların ismini çok genç yaşlarında belirler. Peki sen de önceden belirledin mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gelelim o meşhur soruya. Çocuğun için işini bırakır mısın/bıraktın mı?

6. Gelelim o meşhur soruya. Çocuğun için işini bırakır mısın/bıraktın mı?

7. Son olarak, 'bu dünyaya çocuk getirmek' sence mantıklı mı?

7. Son olarak, 'bu dünyaya çocuk getirmek' sence mantıklı mı?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Panik Anne!

Panik Anne!

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle panik bir anne olursun! Sürekli 'doğru mu yapıyorum?', 'ben iyi bir anne miyim?' diye düşüne düşüne kendini yersin. Duyduğun her tavsiyede bütün annelik sürecini gözden geçirir, yaptığın en ufak bir yanlışta kendini 'dünyanın en kötü annesi' ilan edersin. Çocuğuna bir şey olacak korkusuyla gözünü bir an bile onun üzerinden ayırmaz, hatta bazen çocuğunu bile bunaltabilirsin. Hiçbir şeyin tek bir doğrusu olmadığını unutma ve kendini biraz rahat bırak. Peki sen ilk çocuğunun kız mı olmasını istersin erkek mi? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

Kuralcı Anne!

Kuralcı Anne!

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle kuralcı bir anne olurdun! Sen oldukça düzenli ve disiplinli yaşıyorsun. Çocuğunu da böyle yetiştirmeyi tercih edersin. Çocuğunun günlük düzenini muazzam bir şekilde oluşturur, çocuğunu da bu düzene uyum sağlayacağı şekilde yetiştirirsin. Senin için disiplin her şeyden önce gelir. Anne olmadan önce yüzlerce kitap okur, onlarca farklı kişiden fikir alır, her birinden aldığın fikirlerle kendine bir yol çizersin. Zaten oldukça düzenli olduğun için bunları uygulamak da senin için zor olmaz. Peki ilk çocuğunun kız mı olmasını istersin erkek mi? Yorumlarla bizimle paylaşabilirsin.

Geleneksel Anne!

Geleneksel Anne!

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle geleneksel bir anne olurdun! Sen çocuklarını, her gün bir yenisi çıkan çocuk büyütme yöntemlerine ayak uydurmaya çalışmadan, iç güdülerine göre büyütmek istiyorsun. Geçmişte çocuklarını, herhangi bir bilgiye ulaşamadan yetiştiren anneler gibi tamamen 'anne hislerinle' büyütmek istiyorsun. Çocuğunun iyi bir insan olması ve sağlıklı bir psikolojiyle büyümesi için nelerin gerektiğini biliyor, kendini ve çocuğunu bu konuda sıkmak istemiyorsun. Peki sen ilk çocuğunun kız mı olmasını istersin erkek mi? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

Rahat Anne!

Rahat Anne!

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle rahat bir anne olurdun! Çocuğunun düşe kalka büyümesini, gerektiğinde ağlamasını ve her şeyi deneyimleyerek öğrenmesini istersin. Onunla birlikte birbirinden renkli etkinliklere katılır, eşsiz yolculuklara çıkarsın. Çocuğunun her şeyden önce özgüveninin ve cesaretinin gelişmesini istersin çünkü tüm başarıların anahtarının bu iki özellik olduğunu düşünüyorsun. Çocuğunla anne-çocuk ilişkisinden ziyade arkadaş gibi olur, onun senin yanında sonuna kadar rahat olmasını sağlarsın. Her ne yaşarsa yaşasın arkasında olduğunu bilmesi için elinden geleni yaparsın. Peki sen ilk çocuğunun kız mı olmasını istersin erkek mi? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
143
54
26
15
13
11
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın