Görüş Bildir
Haberler
Senden Hoşlanan Kişinin Adını Söylüyoruz!

etiket Senden Hoşlanan Kişinin Adını Söylüyoruz!

miray soysal
02.09.2023 - 22:01

Acaba çevrende sana ilgi duyan birisi var mı? Uzun zamandır bu testi bekliyorsun biliyoruz. Seni fazla bekletmeden, sana gizliden gizliye aşık olan o kişinin ismini bu testin sonunda veriyoruz. 

Hazırsan, hemen başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenerek teste başlayalım!

2. Birinin senden hoşlandığını nasıl anlarsın?

3. Hiç birine gözün hiçbir şey görmeyecek kadar körkütük aşk oldun mu?

4. Burcunu da seç bakalım!

5. En son ilişkin neden bitmişti?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Birini seçmen gerekse hangisini seçerdin?

7. Diyelim ki birinden çok hoşlandığını anladın. İlk kime söylersin?

8. Son olarak, şu an olmak istediğin yeri seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Batuhan

Batuhan

Onun sana karşı yoğun hisleri olduğu kesin çünkü hakkındaki her şeyi bilmek, çok daha yakından tanımak istiyor. Seni görünce içi heyecanla dolup taşıyor, yüzünde hemen bir gülümseme beliriyor. Neden hala gözlerinin önünde, senin aşkından yanıp tutuşan Batuhan' ı görmüyorsun?

Emre

Emre

Onun sana karşı yoğun hisleri olduğu kesin çünkü hakkındaki her şeyi bilmek, çok daha yakından tanımak istiyor. Seni görünce içi heyecanla dolup taşıyor, yüzünde hemen bir gülümseme beliriyor. Neden hala gözlerinin önünde, senin aşkından yanıp tutuşan Emre'yi görmüyorsun?

Ahmet

Ahmet

Onun sana karşı yoğun hisleri olduğu kesin çünkü hakkındaki her şeyi bilmek, çok daha yakından tanımak istiyor. Seni görünce içi heyecanla dolup taşıyor, yüzünde hemen bir gülümseme beliriyor. Neden hala gözlerinin önünde, senin aşkından yanıp tutuşan Ahmet' i görmüyorsun?

Berkay

Berkay

Onun sana karşı yoğun hisleri olduğu kesin çünkü hakkındaki her şeyi bilmek, çok daha yakından tanımak istiyor. Seni görünce içi heyecanla dolup taşıyor, yüzünde hemen bir gülümseme beliriyor. Neden hala gözlerinin önünde, senin aşkından yanıp tutuşan Berkay'ı görmüyorsun?

Elif

Elif

Onun sana karşı yoğun hisleri olduğu kesin çünkü hakkındaki her şeyi bilmek, çok daha yakından tanımak istiyor. Seni görünce içi heyecanla dolup taşıyor, yüzünde hemen bir gülümseme beliriyor. Neden hala gözlerinin önünde, senin aşkından yanıp tutuşan Elif'i görmüyorsun?

Dilara

Dilara

Onun sana karşı yoğun hisleri olduğu kesin çünkü hakkındaki her şeyi bilmek, çok daha yakından tanımak istiyor. Seni görünce içi heyecanla dolup taşıyor, yüzünde hemen bir gülümseme beliriyor. Neden hala gözlerinin önünde, senin aşkından yanıp tutuşan Dilara'yı görmüyorsun?

Zeynep

Zeynep

Onun sana karşı yoğun hisleri olduğu kesin çünkü hakkındaki her şeyi bilmek, çok daha yakından tanımak istiyor. Seni görünce içi heyecanla dolup taşıyor, yüzünde hemen bir gülümseme beliriyor. Neden hala gözlerinin önünde, senin aşkından yanıp tutuşan Zeynep'i görmüyorsun?

Miray

Miray

Onun sana karşı yoğun hisleri olduğu kesin çünkü hakkındaki her şeyi bilmek, çok daha yakından tanımak istiyor. Seni görünce içi heyecanla dolup taşıyor, yüzünde hemen bir gülümseme beliriyor. Neden hala gözlerinin önünde, senin aşkından yanıp tutuşan Miray'ı görmüyorsun?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
139
65
30
26
20
18
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın