Görüş Bildir
Haberler
Sen Sen Olmasaydın Bu Dünyaya Kim Olarak Gelecektin?

etiket Sen Sen Olmasaydın Bu Dünyaya Kim Olarak Gelecektin?

Yung Boş Ada
16.05.2016 - 12:27

Hiç aslında başka biri olman gerektiğini düşündün mü? Aslında bu hayata daha farklı bir insan olmak için gönderildiğini, ama son anda kaderin oyunlarına kurban düştüğünü? İşte bu test ile sana aslında olman gereken kişiyi söyleyeceğiz! Kim bilir, belki kaderinde Atatürk, Da Vinci ya da Frida Kahlo olmak vardır? Öğrenmenin tek yolu bu testten geçiyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenmemiz gerekiyor!

2. Şimdi de hayatında olmazsa yaşamanın anlamı kalmayacağını düşündüğün şeyi söyle bize!

3. Peki ya sen bir duygu olsaydın hangisi olurdun sence?

4. Birilerini yönetmenin sana göre olduğunu düşünüyor musun?

5. Herkesin gizli bir silahı vardır: Seninki ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendini ne zaman en verimli ve yaratıcı hissediyorsun?

7. Herkesin korkuları vardır: Senin en büyük korkun ne?

8. Son olarak bize favori içkini söyle hadi!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mustafa Kemal Atatürk!

Mustafa Kemal Atatürk!

Sen bu dünyaya aslında Atatürk olmak için gönderilecektin, fakat son anda bir şeyler değişti ve senin gelişini daha da ertelemeye karar verdiler. Kim bilir, belki seninle ilgili çok daha farklı planları vardır? Neden mi Atatürk? E çünkü biraz düşünürsen ne kadar benzer özellikleriniz olduğunu fark edeceksin güzel dostumuz! Bir kere ikiniz de son derece korkusuz, dürüst ve çağdaşsınız! Ayrıca senin içindeki vatan sevgisi okyanuslara sığmaz taşar, o derece! Bizce içindeki gizli potansiyelinin farkına var ve kendini asla küçümseme!

Albert Einstein!

Albert Einstein!
www.humanite.fr

Sen aslında dünyaya Einstein'ın yerine gelip onun yaptığı tüm başarıları yapacaktın, çünkü bu potansiyel ve zeka ile başaramayacağın şey gerçekten yok. Fakat neden mi sen olmadın? Orasını bilemiyoruz, belki sana gelecekte daha çok ihtiyaç olacağını düşündüler, belki de çok daha farklı planları var! Bunu sen kendini keşfetmeye ve geliştirmeye çalışmadıkça asla öğrenemeyeğiz! İçindeki o bilgi ve keşif açlığını olabildiğince doyur ve asla kendini küçümseme güzel dostumuz! Sen büyük işler yapacaksın!

Leonardo Da Vinci!

Leonardo Da Vinci!

Sen bu dünyaya gelmiş geçmiş en ilginç ve zeki insanlardan biri olmak için gönderilecektin, fakat yanlış zamanda geldin! Yani dememiz o ki Da Vinci ile yerleri değiştirdiniz: O senden yıllar önce, sen ise ondan yıllar sonra geldin. Fakat bu olman gereken kişi olman için asla engel değil! Çünkü zaten onunla aynı özelliklere ve potansiyele sahip olmasaydın ikinizin yeri değişmezdi öyle değil mi? O yüzden bir an önce oturduğun yerden kalk, aynaya bak ve kendine güçlü olduğunu söyle! İçindeki gücün farkına var!

Michael Jackson!

Michael Jackson!

Sen bu dünyaya gelmiş geçmiş en büyük sanatçılardan biri olan Michael Jackson olmak için gönderilecektin, fakat sonradan sana daha sonra başka bir yerde ihtiyaçları olacaklarını hissetmiş olsalar gerek ki seni sonraya saklamaya karar verdiler. Şimdi ne alaka canım deme, bir düşün. Enerjin, neşen, farkında olmasan da yeteneğin; bunların ondan ne farkı var? Asla kendini küçümseme güzel insan! İstersen sen de istediğin her şeyi yapabilirsin!

Lady Diana!

Lady Diana!

Sen bu dünyaya aslında gelmiş geçmiş en muhteşem prenses olmak için gönderilecektin; yani Lady Diana olmak için! İkinizdeki özelliklere bir bakar mısın: Bir kere aynı anda hem bu denli zarif hem de asi olmayı başarabilen kaç kişi vardır ki dünyaya? Ayrıca senin de tıpkı onun gibi insanları kendine kolayca hayran ettiğine hiç ama hiç şüphemiz yok! Sen eşsiz birisin güzel insan; bu yüzden asla kendini küçümseme ve gücünün farkına var!

Marie Curie!

Marie Curie!

Sen bu dünyaya Marie Curie'nin yerine gönderilecektin: Fakat son anda planlarda değişiklik oldu. Ama onun taşıdığı tüm özellikler sende hala fazlasıyla duruyor! Bir kere içten içe bilime olan yatkınlığını hissetmemiş olman imkansız! Bunun üzerine biraz daha düşersen muhteşem şeyler yapacağına hiç ama hiç şüphemiz yok! Ayrıca sen son derece çalışkan bir insansın; bu yüzden bizce bu elindeki güzel şeyleri boşa harcama ve bir an önce kendini geliştirmeye başla güzel insan! Senin içinde Marie Curie olacak bir potansiyel var!

Frida Kahlo!

Frida Kahlo!

Sen bu dünyaya Frido Kahlo olmak için gönderilecektin: Fakat planlar değişti! Ama içindeki o potansiyel hala duruyor! Sanata olan yatkınlığını fark etmemiş olman imkansız; şu an uğraşıyor musun bilmiyoruz ama sanatla uğraşırsan bu konuda son derece başarılı olacağına hiç ama hiç şüphemiz yok! Diğer yandan sen çok güçlü bir kadınsın; her türlü zorluğun üstesinden kimseden yardım almadan kolayca gelebilirsin! Bunun için kendine inan ve asla kendini küçümseme! Senin içinde Frida Kahlo olacak potansiyel var!

Marilyn Monroe!

Marilyn Monroe!

Sen bu dünyaya Marilyn Monroe olmak için gelecektin: Fakat öyle olmadı! Ama yine de onun sahip olduğu tüm özelliklere sahip olduğun gerçeği hiçbir şeyi değiştirmiyor! Sendeki o alım, güzellik ve çekicilik hiç kimsede yok! Girdiğin her ortamda bir anda çevrilen gözler, üzerinde toplanan ilginin ve daima odak noktasında olmanın başka bir açıklaması olamaz zaten öyle değil mi? Sen çok şanslı bir kadınsın: Dahası çok güçlü bir kadın! Asla kimsenin seni yönetmesine izin verme, kendi kurallarını kendin koy! Çünkü içinde bu potansiyel var!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1787
906
410
269
134
110
54
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Masarati Veldan

Mustafa Kemal Atatürk! Bir kere ikiniz de son derece korkusuz, dürüst ve çağdaşsınız! Ayrıca senin içindeki vatan sevgisi okyanuslara sığmaz taşar, o derece... Devamını Gör

Tuana Eciroglu

Marilyn Monroe! Marilyn Monroe! Sen bu dünyaya Marilyn Monroe olmak için gelecektin: Fakat öyle olmadı! Ama yine de onun sahip olduğu tüm özelliklere sah... Devamını Gör

Scarface

Mahmut Tuncer! Sen aslında halay başısın.