Görüş Bildir
Haberler
Sen Nasıl Bir Bebektin?

etiket Sen Nasıl Bir Bebektin?

Yung Boş Ada
04.06.2015 - 19:00 Son Güncelleme: 06.06.2015 - 02:28

Acaba sen küçükken nasıl bir bebektin? Uslu mu uslu sakin bir bebek miydin yoksa ele avuca sığmayan yaramaz bir bebek mi? Hadi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak sen bebekken bu oyuncaklardan hangisini daha çok seviyordun sence?

2. Bebekler için bu hitap şekillerinden hangisini kullanırsın?

3. Bir bebeği nasıl eğlendirirsin peki?

4. Şimdi de bir bebek yemeği seç hadi!

5. Peki sen nasıl bir ebeveyn olurdun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de bir bebek kıyafeti seç!

7. Bebeğin olduğu zaman onu uyuttuktan sonra ne yaparsın?

8. Son olarak bebekler hakkında en çok sevdiğin şey ne?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen çok mutlu bir bebektin!

Sen çok mutlu bir bebektin!

Seni çok seven, seninle her zaman özenle ilgilenen ve her ihtiyacını anında karşılayan bir ailen vardı çünkü. Hiçbir sıkıntın olmadan çok mutlu bir bebeklik geçirdin. Seni gören herkes ne kadar mutlu bir bebek diyordu. Sen sürekli gülümseyen ve ailesinin mutluluk kaynağı olan bir bebektin.

Sen çok zeki bir bebektin!

Sen çok zeki bir bebektin!

Bebekler zaten çok hızlı öğrenirler, fakat seninki daha farklıydı. Sen ciddi anlamda çok zekiydin. Seni gören anında ne kadar zeki bir bebek olduğunu anlıyor ve dile getiriyordu. Resmen gözlerinden zeka akıyordu çünkü senin. En sevdiğin oyuncakların da yap bozların ve legolarındı.

Sen bebekken tam bir oyuncuydun!

Sen bebekken tam bir oyuncuydun!

Sürekli oyunlar oynar, etrafına neşe saçardın. Oyuncakların senin hayatındaki en önemli şeylerdi, açıkçası hala öyleler. Dahası, sen oyuncakların yanında olmasa bile oynamanın, eğlenmenin bir yolunu hep buluyordun. Her şeyi kendine oyuncak yapabiliyordun.

Sen bebekken tam bir sanatçıydın!

Sen bebekken tam bir sanatçıydın!

Elinden, yüzünden boyalar hiç eksik olmuyordu. Senin için her yer bir resim tuvaliydi adeta. Bu yüzden ailenin başını sık sık derde soktuğunu tahmin ediyoruz. Ama sen çok yaratıcıydın. Eğer dikkatle incelenseydi yaptığın resimlerin aslında gerçek birer sanat eseri olduğu anlaşılırdı aslında. Çünkü senin inanılmaz bir sanat algın var.

Sen çok ilginç ve komik bir bebektin!

Sen çok ilginç ve komik bir bebektin!

Çok farklıydın açıkçası, hep ilginç şeyler yapar, aileni hep gülümsetirdin. Ah bir de gülüşün vardı ki, sen güldün mü en üzgün insan bile gülmeye başlıyordu. Sen resmen ailenin neşe, eğlence kaynağıydın. Açıkçası durum hiç değişmemiş gibi. Hala çok eğlenceli bir insansın. İnsanlar seninle vakit geçirmeyi çok seviyor.

Sen bebekken tam bir dansçıydın!

Sen bebekken usta dansçılara taş çıkartacak derecede iyi bir dansçıydın resmen. Kapı gıcırtısına bile oynuyor, hiç yerinde durmuyordun. En büyük zevkin müzik kanalları izleyip dilediğince dans etmek, hoplamak zıplamaktı. Mükemmel bir ritim duygun var çünkü senin, hala çok iyi dans ettiğini düşünüyoruz.

Sen çok sakin bir bebektin!

Sen çok sakin bir bebektin!

Ailene hiçbir zaman zorluk çıkarmaz, hep uslu dururdun. Diğer bebekler gibi ağlayıp zırlamazdın hiç. Günün çoğunluğunu da uyuyarak geçirirdin. Bazı aileler seni görüp aileni çok kıskanırdı hatta. Sakinlik senin doğanda var ama, hala çok sessiz ve sakin bir insansın çünkü sen.

Sen şarkıcı bebektin!

Sen şarkıcı bebektin!

Senin bebekken çenen hiç kapanmazdı. Bir saniye bile susmazdın resmen. Sürekli bir şeyler söylemeye çalışır, mırıldanıp dururdun. Sözünü dinletemeyince de bağırırdın hatta. Çünkü sen konuşamadığın için kendini bu şekilde ifade etmeye çalışıyordun. Ama o çıkardığın seslerle o kadar tatlıydın ki sen.

Sen meraklı bir bebektin!

Sen meraklı bir bebektin!

Sen bebekken inanılmaz meraklıydın. Gözlerin fıldır fıldır, sürekli bir şeyler arıyor, bir şeyler kurcalıyor, çoğu zaman da başını belaya sokuyordun. 'Bunun içinde ne varmış, buna basınca ne oluyormuş, bu da neymiş' diye sürekli bir şeyleri kurcalarken sürekli üstünü başını mahvediyordun. Yine de asla pes etmiyor, araştırmacı kişiliğini kimsenin engellemesine izin vermiyordun!

Sen yaramaz mı yaramaz bir bebektin!

Sen yaramaz mı yaramaz bir bebektin!

Sen bebekken tam bir yaramaz, hınzırdın. O tatlı gülüşünün arkasında resmen bir canavar saklıydı senin. Saniyeler içinde odayı darma duman etmeyi, üstünü başını kirletmeyi ve ter içinde kalmayı başarıyordun hep. Dahası kimse de seni durduramıyordu. Resmen ele avuca sığmıyordun sen!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
494
339
226
92
39
26
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nakahella

Son soruda niye "Çok ağlıyorlar, hiç sevmiyorum" şıkkı yok?

Aysel Toykan

hislerime tercüman oldun

Sena Avci

bebe püsküvüsü yok ?!

Pasif Kullanıcı

Heyt be bak aslinda benim baslangicimda dogusumda cok garip..anacigim beni4 aylikken farketmis nasi bi seyse artik..bide kilomu aldim ben ya diyormus hahah s... Devamını Gör