Görüş Bildir
Haberler
Sen Bir Giyim Markası Olsan Hangisi Olurdun?

etiket Sen Bir Giyim Markası Olsan Hangisi Olurdun?

Giyim markası olsan hangi dünyaca ünlü marka olurdun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Bu para birimlerinden birini seçer misin?

4. Bu ay çok fazla para harcadın. Bunların birinden tasarruf etmen lazım. Hangisinden başlardın?

5. Peki sen yazcı mısın kışçı mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sanat deyince aklına ilk gelen hangisi?

7. Söyle bakalım sen kendini manevi olarak kaç yaşında hissediyorsun?

8. Son olarak bu cümlelerden hangisini günlük hayatta daha fazla duyuyorsun?

8. Son olarak bu cümlelerden hangisini günlük hayatta daha fazla duyuyorsun?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Chanel!

Chanel!

'Cool' tabiri senin gibi kişileri tanımlamak için kullanılıyor. Nerede ne söyleyeceğini bilen, politik, karizmatik birisin. İnsanlara yardım etme, onların gönüllerini alma, iltifat etme şekillerin bile klasiğin çok dışında. Seni anlamak zor, yanlış anlamak kolay. Ama insanlar bir defa gerçek seni gördü mü bir daha senden kolay kolay vazgeçemez. Sen ekstrem spor gibisin, yapılması cesaret istenen ama tadı alındı mı bir daha asla vazgeçilemeyen.

Prada!

Prada!

Her zaman kendi bildiğini okursun! Sen asla hayatın spesifik kalıplarına kendini sıkıştırmazsın, canın ne istiyorsa, nasıl mutlu olacaksan o şekilde yaşarsın. Değişik tarzın ile hep dikkat çekersin. Tıpkı Prada gibi eşsiz olmanın güzelliklerinin farkındasındır. Aynı zamanda da kadının gücünü her seferinde ön planda tutan marka bu yönüyle seninle ikiz diyebiliriz.

Louis Vuitton!

Louis Vuitton!

Senin hırsın ve azminle yapamayacağın hiçbir şey yok! İşte tam bu noktada Louis Vuitton da senin gibi muhteşem azmini kullanarak henüz çırakken ustalarından öğrendiği bilgilerle kendini geliştirip bu dünya devi olan markayı kurdu. Aynı zamanda Fransız asıllı olan marka, senin ne kadar kibar ve zarif olmanla da birebir örtüşüyor.

Versace!

Versace!

Her konuda olan duygusallığın, insanları hiçbir zaman kırmak istemeyen tavrınla tarzın birleştiğinde ortaya Versace ruhun çıkıyor! Versace kardeşlerin kurduğu marka Donatella'nın abisi öldükten sonra tamamen duygu atölyesi olarak tabir ettiği bir markaya dönüşüyor. Ürettikleri, tasarladıkları tüm ürünlerde duyguların naifliği, güçlü duruşu ve zarafeti tamamıyla senin hayattaki duruşunla örtüşüyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
258
132
67
19
12
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın