Görüş Bildir
Haberler
Selin Şekerci Ve İbrahim Selim Evleniyor Mu? Şekerci’den Flash Açıklama!

Selin Şekerci Ve İbrahim Selim Evleniyor Mu? Şekerci’den Flash Açıklama!

dila bahar
16.10.2021 - 11:18

İbrahim Selim ile aşk yaşayan oyuncu Selin Şekerci’den flash açıklama! Geçtiğimiz gece Cihangir’de görüntülenen çift evlilik hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Selin Şekerci ve İbrahim Selim evleniyor mu? Şekerci ve Selim evlilik sorusuna ne cevap verdi? İşte ayrıntılar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kendisi gibi oyuncu olan İbrahim Selim ile birliktelik yaşayan Selin Şekerci, ilişkilerinin iyi gittiğini çok iyi anlaştıklarını daha önce dile getirmişti. Peki ikili evlenmeyi mi düşünüyor? Cihangir’de görüntülenen çiftin evlilik hakkında ne düşünüyorsunuz sorusuna yanıtları ne oldu?

Selin Şekerci Ve İbrahim Selim Evleniyor Mu?

Selin Şekerci Ve İbrahim Selim Evleniyor Mu?

Geçtiğimiz gece Cihangir’de görüntülenen çift evlilik hakkında düşüncelerini paylaştı. Evlilik hakkında düşüncelerinin ne yönde olduğu sorulan çift ‘Biz bilemeyiz öyle şeyleri’ cevabını verip kahkaha attı. İbrahim Selim'e, Okan Bayülgen'in sosyal medya fenomenleri için “Hepsi çöp, tamamı zavallı' demesi hatırlatıldı. Selim, 'Okan Bayülgen kimseyi kötülemek istememiştir. Ya da laflarında samimi değildir' dedi.

Selin Şekerci Kimdir?

Selin Şekerci Kimdir?

Selin Şekerci, 1 Haziran 1988 senesinde İzmir, Karşıyaka’da dünyaya gelmiştir. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İzmir'de tamamlayan Selin Şekerci , 8 yaşına kadar bale eğitimi almıştır. İzmir Devlet Tiyatrosunda oyunculuk eğitimini tamamladıktan sonrasında 18 yaşlarında İstanbul'a gelen Şekerci, dizi ve reklamlarda oynamaya başlamıştır. 2006 senesinde rol almış olduğu Sağır Oda dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış sadece Melekler Korusun dizisi ile tanınmaya başlamıştır. Ay Büyürken Uyuyamam isminde Türk yapımı filmimizde rol alan Şekerci 2012 senesinde Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliği üstlendiği Benim İçin Üzülme dizisinde Irmak karakterini canlandırdı.2014 senesinde Kaçak Gelinler dizisinde canlandırdığı Şebnem karakteri ile oldukca sevilen ve büyük bir fanatik kitlesi kazanan Selin Şekerci, en son 2017 senesinde Fox TV ekranlarında gösterilen Çoban Yıldızı dizisinde Zühre karakterini canlandırmıştır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?