Görüş Bildir
Haberler
Deniz Akkaya'dan Selin Ciğerci ve Gülşah Saraçoğlu Hakkında Hırsızlık İddiası! " Görüntüleri Var..."

Deniz Akkaya'dan Selin Ciğerci ve Gülşah Saraçoğlu Hakkında Hırsızlık İddiası! " Görüntüleri Var..."

Müge Kakşi
20.09.2021 - 23:01

Geçtiğimiz haftalarda eşi Gökhan Çıra'dan ayrılan Selin Ciğerci kişisel hayatıyla sık sık sosyal medyanın gündemine düşüyor. Bu kez dobra yorumculuğuyla bilinen Deniz Akkaya'nın sunuculuğunu yaptığı magazin programında gündeme gelen Selin Ciğerci'nin hırsızlık yaptığı iddia edildi. Selin Ciğerci’nin bir gece kulübünde hırsızlık yaptığını öne süren Akkaya, söz konusu görüntülerin olduğunu söyledi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Deniz Akkaya bir süredir arasında husumet olan ve mahkemelik olduğu Selin Ciğerci hakkında flaş iddialarda bulundu. Sunuculuğunu yaptığı magazin programında Selin Ciğerci'nin bir gece kulübünde hırsızlık yaptığını ve elinde görüntüler olduğunu açıklayan Akkaya'ya Ciğerci'den henüz bir yanıt gelmedi. Detaylar içeriğimizde...

DENİZ AKKAYA'DAN SELİN CİĞERCİ HAKKINDA HIRSIZLIK İDDİASI

Deniz Akkaya mahkemelik olduğu Selin Ciğerci hakkında iddialarını sürdürüyor. Akkaya'nın hedefinde bu sefer hem Ciğerci hem de yakın arkadaşları Gülben Ergen ve Gülşah Saraçoğlu vardı.

Söylemezsem Olmaz programında Selin Ciğerci ile ilgili iddialar sürüyor. Ciğerci'nin kavgalı olduğu Deniz Akkaya'nın yeni iddiaları gündem oldu.

Programın bugünkü bölümünde Deniz Akkaya, Selin Ciğerci'nin bir arkadaşının çantasından para çaldığını söyledi. Akkaya hırsızlık anının görüntülerinin de olduğunu iddia ederken bununla da kalmadı.

Deniz Akkaya Selin Ciğerci, Gülben Ergen ve Gülşah Saraçoğlu hakkında yaptığı yorumlarla herkesi şoke etti. Akkaya aynı zamanda Gülşah Saraçoğlu'nun da hırsızlıkla suçlandığını iddia etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın