Görüş Bildir
Haberler
Selçuk Bayraktar: 'Dünya Türk'ün Gücünü Görsün, Yerini Bilsin'

Selçuk Bayraktar: 'Dünya Türk'ün Gücünü Görsün, Yerini Bilsin'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar, Azerbaycan'daki Teknofest'in açılış töreninde 'Dünya Türk'ün gücünü görsün, yerini bilsin' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Teknofest Azerbaycan'ın Seçkin Gözlemci Günü'ne Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nobel ödüllü bilim insanı Aziz Sancar ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev de katıldı.

Selçuk Bayraktar, yaptığı açılış konuşmasında, Teknofest'in bağımsızlığı, kardeşliği, bilimi ve ahlakı düstur edinen bir ruh olduğunu söyledi.

Bu ruhun Türkiye ve Azerbaycan'ı tam bağımsız ve müreffeh kılacağını vurgulayan Bayraktar, 'Teknofest, semalarımızı, denizlerimizi, topraklarımızı koruyup yeşertecek yüksek teknolojiyi tüm toplumla birlikte geliştirme seferberliğidir.

Dün ilk kez görmenin nasip olduğu işgalden azat olmuş kadim şehrimiz Şuşa'da, Çıdır düzünde, o engin düzlükte hür bir şekilde yürürken bu ruhu daha da derinden hissettim. 'Teknofest'i neden yapıyoruz?' diye sorduğum üniversite öğrencisi genç bir kız kardeşim bu ruhu ifade etti. Dünya Türkün gücünü görsün, yerini bilsin.' diye konuştu.

📹

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
32
25
20
11
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rcpbyrm

dayıcım , eyvallah güzel işler yapıyorsun da tüm kurumlarımızı satmışız yabancılara. adamlar sahibimiz olmuş , neyimizden korkacaklar ?

tugrul eyuboglu

😀😀😀😀 battık a... halaa kabadayılık yapıyoruz

Bozkurt

Bir BAE olayı var ki, gücümüzü görmek isteyen oraya bakar! Yani inşallah bakmazlar da.

rcpbyrm

bir de rahip olayı vardı. asıp kesiyorduk ki , dolar yükselince geri vermek durumunda kalmıştık.