Görüş Bildir
Haberler
Şehir Yaşamından Uzaklaşıp Doğayla İç İçe Yaşamanın Size Sağlayacağı 13 Fayda

Şehir Yaşamından Uzaklaşıp Doğayla İç İçe Yaşamanın Size Sağlayacağı 13 Fayda

Şehrin gürültüsü, havası, yoğunluğu, stresi, trafiği hepimizi yordu. İşte merkezden uzaklaşmak, şehir dışına yerleşmek için yeterli olacak 13 neden.

Taşınırken kolay gelsin...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Şehrin kargaşasını arkanızda bırakıp sakin bir hayat yaşayabilirsiniz. Stresten uzakta kendinize ayıracağınız 1 saniye bile size iyi gelecek.

2. Sadece beton yığınlarının içinde yaşamaktansa doğayla içi içe yaşamak insan psikolojisini anında düzeltecek yöntemlerden biri.

Doğayla daha da bütünleştikçe vücudumuz tekrar mutluluk hormonu salgılamaya başlayacak.

3. Şehrin kirlenmiş havasından uzakta, egzoz dumanını solumadan yaşamak kimin hoşuna gitmez ki. Şehirleşme yoğun olmadığı için şehir dışında hava kirliliğine maruz kalmadan nefes alabilirsiniz.

4. Hava kirliliği olmadığına göre artık gökyüzünü dilediğinizce izleyebilirsiniz.

5. Kalabalıktan kaçmak için en güzel çözümlerden biri şehir dışında yaşam. İşler çığırından çıktığına göre kalabalıkla baş etmek yerine başka yerlerde yaşamak en güzeli.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şehir merkezinde dar sokaklarda küçük evlere sıkışmak yerine aynı fiyatlara şehir dışında bahçeli, ferah evlerde yaşayabilirsiniz.

7. Küçük bahçenizde istediğiniz kadar toprakla haşır neşir olabilirsiniz. Sabah kahvaltıda yiyeceğiniz domatesi, salatalığı ellerinizle toplayabilirsiniz.

8. Eğer işinizi de şehir dışına taşıyabildiyseniz hayatınızdan trafiği de çıkartmışsınız demektir.

Günümüzün 2 saatini trafikte harcadığımızı varsayarsak, trafikten kurtularak kendinize ayırabilecek 2 saat kazandınız demektir.

9. Trafikten kazandığınız vakti hobilerinizle değerlendirebilirsiniz. İsterseniz resim yapın, isterseniz yoga, tamamen size kalmış. Şehrin yoğunluğundan da kurtuldunuz.

10. Şehri ışıklarından uzaklaştığınıza göre artık gökyüzünün muhteşem ışığını görebilirsiniz. Şehirde günlerce onları görmeden yaşadığınızı düşünüp bu manzaranın bol bol tadını çıkarmalısınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Her köşe başında olan inşaatların gürültüleri insanı deli etmeye yetiyor. Bir de arabaların, insanların, şehrin sesi eklenince şehir dışındaki gürültüsüz yaşam daha da cazip görünüyor.

12. Yüksek maliyetlerle düşük standartlara sahip olarak yaşamaktansa, aynı maliyetle çok daha iyi koşullarda yaşayabilirsiniz.

13. Betonların içinden ayrıldığınıza göre, dilediğiniz gibi evcil hayvanınızla gezebilirsiniz. Dört duvar arasında yaşamaktan kurtulan, çimlerde koşan köpeğiniz çok mutlu olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
22
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın