Görüş Bildir
Haberler
O Anlar Kamerada: Laf Attıkları Liseli Kızları Ezen Şehir Eşkıyaları!

O Anlar Kamerada: Laf Attıkları Liseli Kızları Ezen Şehir Eşkıyaları!

Deniz Gök
10.06.2022 - 19:57 Son Güncelleme: 10.06.2022 - 20:07

Ankara’da yolda gördükleri liseli kızları sözle taciz eden 4 şahıs, içinde bulundukları aracı kızların üzerine sürdü. Araç altında kalan 4 lise öğrencisi kız yaralandı. Korkunç olay güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, Çankaya Dikmen'de meydana geldi. İddiaya göre, seyyar satıcılık yapan 4 kişi o esnada yoldan geçen 5 liseli kızı sözle taciz etti. 

Laf atılması üzerine iki grup arasında sözlü tartışma yaşandı. Olay yerinden panik halinde uzaklaşan kızların otobüs durağına gittiğini gören şahıslar seyyar satıcılık yaptıkları araca binerek kızları takip etmeye başladı. 

Aracı kullanan Y.T. ve beraberindeki 3 kişi, durakta bekleyen kızların üzerine doğru minibüsü sürdü. Araç altında kalan 4 lise öğrencisi yaralandı. 

Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar tedavilerinin devamı için hastaneye kaldırılırken, Y.T. polis ekiplerince yakalandı. 

Konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Olay bir dükkânın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. 📹

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
168
40
27
11
5
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yakup ç

Kimse yokmuydu bu itlerin ağzını burnunu kırsalarmış

Marv

Ulan liseli kız çocuktur daha çocuk aq. Bazen dengeliyor lise çıkışları bir sürü kız bakıyorum öyle bir hakikaten çocuklar daha.Küçükken bize nasıl liseli kı... Devamını Gör

Bozkurt

Adli kontrol ile serbest bırakılırlar. Hapishaneler aklı selim vatandaşlara ayrıldı şu an.