Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Yiyeceklere Göre Hangi Sevimli Çizgi Film Karakterisin?

etiket Seçtiğin Yiyeceklere Göre Hangi Sevimli Çizgi Film Karakterisin?

Easterling
28.02.2023 - 13:55

Tatlılığıyla gönüllerimizde yer eden tatlı dostlarımızdan hangisi senin ruh ikizin? 

Öğrenmek için teste!

SENDEN HER SORUDA GÖZÜNE EN LEZZETLİ GÖRÜNEN YİYECEĞİ SEÇMENİ İSTİYORUZ!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tweety!

Tweety!

Dünyalar tatlısı Tweety çıktın. Çünkü sen aşırı tatlı bir o kadar da masum bir insansın. Birazcık saf olduğun söylenebilir. Etrafındaki kem gözlerin farkında değilsin. Azıcık gözlerini aç. O göstermeyi çok sevmediğin zekanı kullan. Saf dedik ama kimse de seni küçümsemesin yani. Her türlü sorunun üstesinden gelirsin evelallah! Yan gözle bakmayın Tweetymize. :)

Casper!

Casper!

Hayalet olduğuna bakma, sen hayaletlerin bile en sevimlisi Casper'sın. Sen çok yanlış anlaşılmış birisisin. Ne yazık ki bu hayat bazılarına iyi davranmıyor; sana da öyle. Arkadaş canlısısın bir kere, iyi niyetlisin, az konuşur çok dinlersin de. Ancak bunu ne arkadaşların, ne ailen ne de aşık oldukların anlayamadı gitti. Senin sorunun anlaşılamamak yani. Ama sen ne olursa olsun kalbini asla karartmıyorsun. Senden herkese bir tane lazım aslında, ey sevimli hayalet!

Garfield!

Garfield!

Tatlı bir o kadar da uykucu Garfield çıktın. İtiraf etmeliyiz ki “Uykunu sevdiğin kadar çalışmayı sevseydin, profesör olmuştun” cümlesi en çok sana yakışıyor. Neyse şaka bir yana tembellik senin kanına işlemiş. Tembel olmasına tembelsin de, o şirinliğini, o tatlılığını ne yapacağız senin. Bir de miskinliğin sayesinde her şeyin pratik yolunu bularak tüm işlerini herkesten daha kısa sürede halledebiliyorsun.

Patrick!

Sen sevgi yumağı Patrick'sin. Bulunduğun ortama şirinlik ve sevgi saçıyorsun. İnsanlar seninle arkadaş olmayı çok seviyor çünkü senin gibi tatlı birini bulmak imkansız gibi bir şey. Aynı zamanda neşeli tavırların ve hallerin de çok keyifli. Kendini biliyorsun, olduğun kişi gibi davranmaya bayılıyorsun, tıpkı Patrick gibi!

Her zaman enerjik: Jerry!

Sen şakacı, enerjik ve tatlı dostumuz Jerry'sin. Her zaman hareket etmek, koşuşturmak ve yeni şeyler denemek istiyorsun. Çevrenle çok ilgisin ve bu durumu da çok seviyorsun. Sosyal yanın da her zaman ağır basıyor bundan dolayı arkadaş grubunda da öne çıkıyorsun. Cesaretin ve enerjin birleşince yapamayacağın şey yok, tıpkı Jerry gibi!

Scooby Doo!

Sen Scooby'sin çünkü senin gibi dostu olanın sırtı yere gelmez. Yeri geldiğinde eğlenceli yeri geldiğinde kurnaz yeri geldiğinde ise tamamen güvenilir biri oluyorsun. Ayak uydurmadığın ortam yok. Arkadaşların senin güvenilirliğine ve sadıklığına hayran. Kimse senden kolay kolay vazgeçemiyor resmen grubun gözdesisin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
428
218
157
87
86
61
52
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın