Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Tarot Kartlarına Göre Senin İçin İdeal Mesleği Söylüyoruz!

Seçtiğin Tarot Kartlarına Göre Senin İçin İdeal Mesleği Söylüyoruz!

Doğru mesleği seçmek çok önemli biliyorsun, çünkü ömrünün en az 30 yılını düzenli olarak o mesleği icra ederek geçireceksin. Peki, senin asıl yapman gereken meslek ne? Testi hemen çöz, cevabı söyleyelim! 🧙‍♂️

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir kart seç.

2. Bir kart seç.

3. Bir kart seç.

4. Bir kart seç.

5. Bir kart seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir kart seç.

7. Bir kart seç.

8. Bir kart seç.

Sen bir öğretmen olmalısın!

Kartlara göre keskin bir zekan ve cömert bir ruhun var. Yeni şeyler öğrenmeye çok açıksın ve bildiklerini başkalarıyla paylaşırken adeta ışıldıyorsun. Bu da senin için en ideal mesleğin öğretmenlik olduğunu gösteriyor. Kariyer planını öğretmenlik/akademisyenlik üzerine kurmanı tavsiye ederiz.

Sen bir bankacı olmalısın!

Biliyoruz, ilk başta kulağa biraz sıkıcı geliyor ama bu iş cidden tam senlik. Kartlara göre, inanılmaz bir organizasyon yeteneğin ve sayılara karşı da ilgin var. Ayrıca ev bütçesi hazırlamak senden sorulur. O yüzden bankacılığı ya da finans sektöründeki diğer meslekleri aklının bir köşesinde bulundurursan iyi olur.

Sen bir oyuncu olmalısın!

Kartlara göre doğal bir star ışığın ve herkesi dönüp dönüp baktıran bir karizman var. Ayrıca farkında olmasan da rol yapmak konusunda ise cidden yeteneklisin. Bu yüzden senin için ideal mesleğin oyunculuk olduğunu düşünüyoruz. Tiyatro sahnesi veya sinema perdesi senin asıl olman gereken yer. Kariyer planlaması yaparken bu seçeneği de bir gözden geçirmeni tavsiye ederiz.

Sen bir tasarımcı olmalısın!

Dünyadaki güzellikleri görmek gibi doğal bir yeteneğin var ve bu yüzden bir tasarımcı olarak harikalar yaratabilirsin. Tasarımcılığı yalnızca modayla sınırlama; bir mimar/iç mimar, web ya da grafik tasarımcı da olabilirsin. Senin aklın hayali gerçeğe dönüştürmek ve daha önce düşünülmeyeni düşünmek için yaratılmış. Yaz bunu bir kenara!

Sen bir avukat olmalısın!

Kartlara göre kendini ifade etme konusunda müthiş yeteneklisin. Doğal bir karizman ve hitabet becerin var. Üstelik haksızlıklara gelemiyorsun. Bu yüzden senin için ideal meslek avukatlık. Tuttuğunu koparan bir insan olduğun için bu mesleği en iyi şekilde yerine getireceğini düşünüyoruz.

Bu testler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
278
241
103
53
52
41
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rahmetlit

Hiç bi bok anlamadım hepsini salladım

başak ipekçiyolu

öğretmen diyor ben rapçı olucam olunca bunun adına bi şarkı yazam