Görüş Bildir
Haberler
Favori Sitcom Karakterlerine Göre Hayatının Aşkı Hangi Burç?

Favori Sitcom Karakterlerine Göre Hayatının Aşkı Hangi Burç?

Penny
14.10.2023 - 11:18 Son Güncelleme: 15.10.2023 - 13:11

Sitcom kimileri için bir tutku. Çoğunlukla bir karakter ile kendimizi özdeşleştirip uzun bir serüvene çıkarız. Peki favori sitcom karakterine göre hayatının aşkının hangi burç olacağını söyleyebiliriz desem?

İçeriğin Devamı Aşağıda

İzlemediğin diziler için sadece karakterlerin dış görünüşlerine bakarak karar verebilirsin 🙌

1. Friends ile başlayalım. Favori Friends karakterini seç bakalım.

2. "How I Met Your Mother?" ile devam edelim.

3. Peki ya The Office?

4. The Big Bang Theory'den favori karakterin hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Two Broke Girls dizisinin bu iki karakterden favorin hangisi?

6. Brooklyn Nine-Nine desek?

7. Community pek öne çıkmasa da seveni çok. Peki senin favori karakterin hangisi?

8. Bu Seinfeld karakterlerinden favorin hangisi?

9. Modern Family'den favorin Kim?

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Son olarak Two and Half Man'den favori karakterini seç ve testi bitirelim;

BOĞA!

BOĞA!

Seçtiğin karakterlere göre senin hayatının aşkı kesinlike boğa burcu! Sen duygusal ve sakin bir aşk hayatı istiyorsun. Karşındaki insanın sıcakkanlı ve uyumlu olması en büyük beklentin. Çünkü her ne yaparsan yap onunla yapmak istiyor, birlikte her ortama girebilmek istiyorsun. Bu yüzden hayatının aşkı boğa burcu olacaktır. Peki senin burcun ne? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

AKREP!

AKREP!

Seçtiğin karakterlere göre senin hayatının aşkı kesinlike akrep burcu! Sen aşkta kesinlikle tutlu arıyorsun. Aşık olduğunda karşındaki kişinin hayatını sana adamasını, ayrı bedenlerde bir bütün olmayı istiyorsun. Kendisine ait bir dünya kurmayı, ihtiyacınız olduğunda dış dünyadan tamamen kopmayı istiyorsun. Bu yüzden aradığın aşkı akrep burcu biriyle yaşayabilirsin. Peki senin burcun ne? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

ASLAN!

ASLAN!

Seçtiğin karakterlere göre senin hayatının aşkı kesinlike aslan burcu! Seni en çok etkileyen şey özgüven. Sevgili olacağın kişinin girdiğiniz bir ortamda aurasıyla adeta parlamasını özgüveniyle tüm dikkatleri üzerine çekmesini istiyorsun. Senin de kendine güvenin tam olduğu için kıskançlık gibi bir huyun yok. Parmakla gösterilen bir çift olmak istiyorsun. Bu yüzden insanları kendinize hayran bırakabileceğin bir ilişkiyi kesinlikle bir aslan burcuyla yaşayabilirsin. Peki senin burcun ne? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

OĞLAK!

OĞLAK!

Seçtiğin karakterlere göre senin hayatının aşkı kesinlike oğlak burcu! Sen genel olarak ciddi ve mesafeli insanlardan hoşlanıyorsun. Net tavırlar ve kararlılık adeta aklını başından alıyor. Aynı zamanda kesinlikle uzun ilişkilerin insanısın. Sakin ve düz bir hayat yaşamak, dinlenmek istiyorsun. Bu yüzden aradığın uzun soluklu aşkı bir oğlak burcuyla yaşayabilirsin.  Peki senin burcun ne? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

KOVA!

KOVA!

Seçtiğin karakterlere göre senin hayatının aşkı kesinlike kova burcu! Sen sıradan yaşamından oldukça sıkılmışsın, yeni maceralar arıyorsun. Karşındaki kişinin de sana her gün bambaşka kapılar açmasını, sana yepyeni şeyler düşündürmesini ve seni yeni maceralara sürüklemesini istiyorsun. Hesap yapmadan, hiçbir şey düşünmeden sevmek istiyorsun. Bu yüzden aradığın heyecanı kesinlikle bir kova burcunda bulabilirsin. Peki senin burcun ne? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

BAŞAK!

BAŞAK!

Seçtiğin karakterlere göre senin hayatının aşkı kesinlike başak burcu! Sen kesinlikle sadık ve güvenilir bir insan arıyorsun çünkü kimseye kolay kolay güvenemiyorsun. Genel olarak anaç tavırlardan hoşlanıyorsun ve sevildiğini iliklerine kadar hissetmek istiyorsun. Aynı zamanda bir ilişkiden en çok da hayatını bir düzene sokmasını bekliyorsun. Tam aradığın kişi kesinlikle bir başak burcu.  Peki senin burcun ne? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
21
19
10
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
dilem

Herkes bütün yabancı dizileri izlemek zorunda mı, hiçbirini bilmiyorum ben 😒

Rick

İzlemediyseniz dış görünüşe göre seçim diyor başta

Umut Erbey

Kova burcu yum