Görüş Bildir
Haberler
Seçimlerine Göre Senin Karakterini Tahmin Ediyoruz!

etiket Seçimlerine Göre Senin Karakterini Tahmin Ediyoruz!

Yung Boş Ada
11.12.2018 - 16:26 Son Güncelleme: 24.12.2018 - 14:41

Seçimlerimiz karakterimiz hakkında birçok bilgi verir aslında dışarıya, bunlar çok basit seçimler olsa bile. Hadi şimdi bize seçimlerini göster biz de senin karakterini tahmin edelim!

1. İlk olarak: Senin için aşk hangisi?

2. Peki ya huzur? Huzur senin için hangisi?

3. Senin korkun hangisi?

4. Kaçıp gitmek için bir yer seç hadi!

5. Senin için güç hangisi?

6. Sana ilham veren bir fotoğraf seçmeni istiyoruz şimdi de!

7. Bu tablolardan hangisini evinin duvarına asmak için seçersin?

8. Bu fotoğrafa bakınca nasıl hissettin?

8. Bu fotoğrafa bakınca nasıl hissettin?

9. Son olarak bu fotoğraf sana ne hissettirdi?

9. Son olarak bu fotoğraf sana ne hissettirdi?

Duygusal ve içe dönüksün!

Duygusal ve içe dönüksün!

Sen son derece hassas, duygusal ve melankolik bir insansın. Melankolik dedik diye yanlış anlama ama; acını gerektiği gibi yaşamayı seviyorsun. Çünkü senin için her duygu gibi acı da derinden yaşanmalı. Diğer yandan yalnızlığı seviyorsun, kalabalık ortamlarda bulunmaktansa sakin ve tamamen kendin olabileceğin ortamları tercih ediyorsun. Dışarıdan bakanlar son derece gizemli ve sessiz olduğunu düşünebilir; yanlış da değil bu. Çünkü sen kendini herkese açmayı sevmeyen; az ve öz dostu olan insanlardansın. Sevdiklerine karşı da son derece korumacı ve sevgi dolusun.

Mantıklı ve dışa dönüksün!

Mantıklı ve dışa dönüksün!

Sen bizim bugüne kadar gördüğümüz en girişken ve cesur insanlardan birisin. Aynı zamanda son derece mantıklı bir insansın. Her yönüyle düşünmeden asla adım atmaz, böylece hata payını daima en aza indirirsin. Cesaretin de mantığından geliyor zaten. Olabilecek her türlü sonucu önceden düşündüğün ve hazırlıklı olduğun için daima kendine güvenir ve adım atmaktan asla korkmazsın. Bizce senden muhteşem bir iş adamı/kadını olur! Kariyerinin en tepelerine çok kısa sürede tırmanacağından hiç ama hiç şüphemiz yok!

Duygusal ve dışa dönüksün!

Duygusal ve dışa dönüksün!

Sen bizim gördüğümüz en duygusal insanlardan biri olabilirsin; ama birçok duygusal insana göre ilginç bir cesaret ve girişkenliğe sahipsin. Hassassın, kırılabileceğini biliyorsun; ama yine de adım atmaktan korkmuyorsun. Hayatta her şeyi denemek, yeri geldiğinde düşmek ve sonrasında daha güçlü ayağa kalkmak gerektiğini düşünüyorsun. Arkadaşların arasında en sevilen insanlardan biri olduğuna eminiz. Çünkü bu enerjik ve neşeli duruşun ile duygusallığından gelen hoş görülülüğün birleşince ortaya muhteşem bir dost çıkıyor. Keşke bizim de arkadaşımız olsan!

Mantıklı ve içe dönüksün!

Mantıklı ve içe dönüksün!

Sen son derece mantıklı, zeki ve aynı zamanda sessiz bir insansın. Aslında doğuştan lider olabilirsin sen. Kimsenin işine karışmasını istemez, genel olarak yalnız takılmayı ve çalışmayı sever, herkesle muhabbete girmez ve daima aklını dinlersin. Risk almaktan korkmazsın. Dışarıdan bakanlar seni sessizliğinden ötürü çekingen biri olarak görebilirler ama hiç alakası yok. Sen sadece yerli yersiz her yerde konuşmaktan hoşlanmazsın. Zaten seni tanıyanlar sessizliğinden gelen karizmanın ve zeki duruşunun etkisi altına çoktan girmiş durumda!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
715
262
120
70
27
21
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Göt! Sen son derece göt bir insansın.Çevrendeki herkes senden tiksiniyor.Annen seni doğurmamış sıçmış.Seninle olan ya kördür ya paran için birliktedir.Senin... Devamını Gör

jash jash

Duygusal ve içe dönüksün!-------------------------------------------------------------------------Sen son derece hassas, duygusal ve melankolik bir insansın.... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Duygusal ve dışa dönüksün! Sen bizim gördüğümüz en duygusal insanlardan biri olabilirsin; ama birçok duygusal insana göre ilginç bir cesaret ve girişkenliğe ... Devamını Gör