Görüş Bildir
Haberler
Seçimlerine Göre Karakterinde Var Olan Bir Kusuru Söylüyoruz!

Seçimlerine Göre Karakterinde Var Olan Bir Kusuru Söylüyoruz!

Easterling
19.12.2022 - 12:35

Yaptığın seçimler senin kişiliğinde var olan bir zayıflığı belki de bir kusuru ortaya çıkaracak. Sen de bunun ne olduğunu öğrenmek ister misin? 

Öğrenmek için teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle söyle bakalım, favori mevsimin hangisi?

2. Doğayı koruma ya da iyileştirme adına bunlardan hangisini yapıyorsun?

3. Şimdi de bir tatil destinasyonu seç bakalım!

4. Peki bu süper güçlerden birine sahip olacak olsan hangisi olsun isterdin?

5. Bu kelimelerden hangisi seni daha iyi tanımlıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Şimdi de bu renkler arasından favorin olanını seç!

7. O zaman bir de bu hayvanlar arasından favorini seç!

8. Son olarak, doğa ile ilgili bunlardan hangisini daha çok seviyorsun diye sorsak?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Mükemmeliyetçi olman!

Mükemmel olmak için kendini aşırı zorlayan bir insansın. Mükemmel olmak için çok çabalamak çoğu zaman sana başarı getirse de mental olarak fazla yorulmana sebep olabilir. Mükemmele ulaşamadığın için kendine fazla yüklenirsen bunun ruh sağlığına da negatif etkileri olabilir. Unutmaman gereken en önemli şey hiçbir şeyin ve hiç kimsenin mükemmel olamayacağı gerçeği olabilir. Zaman zaman bunu kabullenmeyi öğrenmelisin.

Her şeyi çok fazla ertelemen!

Sen neredeyse her işini yapmak için son dakikaya kadar bekleyen insanlardansın. Bunu sürekli yapıp henüz bir sorunla karşılaşmadığın için bu durum şu an sana normal geliyor olabilir. Bazen işi zamana yaymak faydalı olsa bile bunu kontrol etmezsen yapman gereken şeyleri de kaçırmana sebep olabilir. Biraz dikkatli olmakta fayda var.

Tembel olman!

Biliyoruz, kanepede uzanmak işlerini halletmekten daha eğlenceli. Bir oyuna dalmak ve yapman gereken şeyleri yapmamak sana iyi geliyor olabilir. Böyle tembellik yapıp yapman gereken şeyleri yapmadığın ve sonrasında da suçluluk hissettiğin oluyor. Biraz tembellik yapmayıp önce yapman gereken şeyleri yapıp sonrasında kendine istediğin zamanı ayırabildiğini gördüğünde işte o zaman gerçekten rahatlayacaksın. Bu tavsiyemizi dinlersen pişman olmayacağına biz eminiz!

Hiçbir şeyi ciddiye almıyorsun!

Sen bu hayatta neredeyse hiçbir şeyi ciddiye almıyorsun. Senin için gücün makara olmuş. Bunu bazen sorumluluklardan kaçmak için, bazen de duygularını gizlemek için yapıyor olabilirsin. Bazen insanın hayatı ciddiye almadığı anlar bizce de olmalı. Ancak bunu fazla abartırsan biriken travmalara dönüşebilir. Bunu biraz düşün deriz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
90
25
22
11
11
9
8
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sıla Gündüz

Tembel olman doğru xmsözçaçlflwş

Manav Yörük

Mükemmeliyetçi olman! Mükemmel olmak için kendini aşırı zorlayan bir insansın. Mükemmel olmak için çok çabalamak çoğu zaman sana başarı getirse de mental ola... Devamını Gör

useruser

tembel olman ASKFMÖFNJVKEAWJRFLOŞAJMLŞOEKTLGKREGK