Görüş Bildir
Haberler
Saygı Dizisinin "Helen"i Miray Daner'den Görülmemiş Fotoğraflar! Miray Daner Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Saygı Dizisinin "Helen"i Miray Daner'den Görülmemiş Fotoğraflar! Miray Daner Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Müge Kakşi
12.11.2021 - 21:36

Televizyon ekranlarındaki başarısından sonra dijital platforma geçen güzel oyuncu Miray Daner sık sık yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Blu Tv'de yayınlanan Saygı dizisinde rol alan Daner dizinin 2. sezonundan fotoğraflar paylaştı. Güzel oyuncunun Boran Kuzum'la pozları dikkat çekerken fotoğraflar dakikalar içerisinde binlerce beğeni aldı. Peki Miray Daner kimdir? Miray Daner kaç yaşında ve nereli? İşte Miray Daner'e dair tüm detaylar ve paylaştığı fotoğraflar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

BluTV platformunda yayınlanmaya başlayan Saygı dizisi ilk sezonunda büyük ilgi görmüştü. Etkileyici konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla kısa sürede büyük beğeni yakalayan dizinin 2. sezonundan hiç görülmemiş fotoğraf geldi. Fotoğrafları dizi de Helen karakterine hayat veren başarılı oyuncu Miray Daner paylaştı...

Saygı Dizisinden Yeni Fotoğraflar

Saygı Dizisinden Yeni Fotoğraflar

Yapımcılığını İnter Medya’nın üstlendiği ‘Saygı’ dizisi Türkiye’nin fenomenleşen anti kahramanı Ercüment Çözer’in hikâyesini anlatıyor.

Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu, toplumdaki sapkınlık ve kötülüklerin içine sıkışmış iki genç olan Helen ve Savaş ile kesişir. 

Helen ve Savaş başlarına gelen olaylar sebebiyle adaletin elinden kaçanların peşine düşmeye karar verir. Bunu öğrenen Ercüment Çözer ise saygısızlara savaş açan bu ikiliye kendini polis olarak tanıtarak onların güvenini kazanmaya çalışır.

Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin kadrosunda Nejat İşler, Boran Kuzum ve Miray Daner’in yanı sıra Rojda Demirer, Tansu Biçer ve Erkan Can yer alıyor. Dizinin senaristliğini Ercan Mehmet Erdem üstlenirken, yönetmen koltuğunda Ali Taner Baltacı oturuyor.

Saygı'nın Helen'i Miray Daner Paylaştı

Saygı'nın Helen'i Miray Daner Paylaştı

Dizinin güzel ve yetenekli oyuncusu Miray Daner ise diziyle ilgili sık sık paylaşımlarda bulunuyor. Daner bu kez dizinin setinden görülmemiş fotoğraflar paylaştı.

Boran Kuzum'la olan fotoğrafları dikkat çekerken paylaşımları dakikalar içerisinde binlerce beğeni aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Miray Daner Kimdir? Miray Daner Kaç Yaşındadır?

Miray Daner Kimdir? Miray Daner Kaç Yaşındadır?

15 Ocak 1999 İstanbul doğumlu olan Miray Daner, Güzel sanatlar lisesi müzik bölümünde okudu. Küçük yaşlardan itibaren dizilerde rol almaya başlayan başarılı oyuncu, ilk başrol deneyimini Disney Channel Türkiye’de yayınlanan Zil Çalınca dizisinde yaşamıştır.

Ardından 2007 yılında Bez Bebek dizisinde rol almıştır. 2009-2011 yılları arasında “Papatyam” adlı dizide 121 bölüm Metin Akpınar’ın torunu “Gonca”yı canlandırmıştır. 2015'te Medcezir dizisindeki şımarık Beren Beylice karakteri ile tanındı.

Miray Daner, iki sezon boyunca ekranlara gelen, Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’in baş rollerini paylaştığı Vatanım Sensin isimli dizide de Cevdet ve Azize'nin memleket sevdalısı kızı Hilal karakterini canlandırmıştı.

Miray Daner, 1.64 metre boyunda, 55 kilo ve Oğlak burcudur.

Miray Daner Rol Aldığı Yapımlar

Miray Daner Rol Aldığı Yapımlar
  • 2020 – Saygı –

  • 2019 – Hakan: Muhafız –

  • 2018- Bir Litre Gözyaşı-(Cihan) (TV Dizisi)

  • 2017 – Hürkuş: Göklerdeki Kahraman (Sinema Filmi)

  • 2016 – 2017 – Vatanım Sensin (Hilal) (TV Dizisi)

  • 2013 – 2014 – Medcezir (Beren Beylice) (TV Dizisi)

  • 2012 – 2013 – Merhaba Hayat (Dünya) (TV Dizisi)

  • 2012 – Zil Çalınca Avı (Miray) (TV Dizisi)

  • 2012 – Zil Çalınca (Duygu) (TV Dizisi)

  • 2012 – Arkadaşım Max (Melda) (Sinema Filmi)

  • 2010 – Çınar Ağacı (Peln) (Sinema Filmi)

  • 2010 – 1 Kadın 1 Erkek (Zeynep'in çocukluğu) (TV Dizisi)

  • 2010 – Dersimiz Atatürk (Sabiha Gökçen'in çocukluğu) (Sinema Filmi)

  • 2009 – 2011 – Papatyam (Gonca) (TV Dizisi)

  • 2007 – Bez Bebek (Doll Nergis) (TV Dizisi)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Isa Aygün

Şuraya yazayım bari. Buz ve ateşin şarkısı ilk defa 1996 yılında yaynlandı. BİZİM savcımız tahminen 35 yaşında bu da ne demek oluyor kitap yayınlandığında 11... Devamını Gör