Görüş Bildir
Haberler
Saygı 2. Sezon Blu Tv'ye Geldi mi? Saygı 2. Sezon Saat Kaçta Yayınlanacak? Saygı Konusu Nedir, Oyuncuları Kim?

Saygı 2. Sezon Blu Tv'ye Geldi mi? Saygı 2. Sezon Saat Kaçta Yayınlanacak? Saygı Konusu Nedir, Oyuncuları Kim?

Nejat İşler ve Erkan Can'ın başrolde yer aldığı Saygı dizisinin 2. sezonu için geri sayım sona erdi. Kadrosunda Boran Kuzum, Miray Daner, Tansu Biçer ve Rojda Demirer gibi isimlerin de yer aldığı diziye Damla Sönmez ve Sarp Akkaya da dahil oldu. Peki, Saygı 2. sezon Blu Tv'ye geldi mi? Saygı 2. sezon saat kaçta yayınlanacak? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yönetmenliğini Ender Mıhlar'ın üstlendiği, senaryosunu Ercan Mehmet Erdem'in yazdığı dizinin gala gösterimi Kanyon Cinemaximum'da yapıldı. Dizinin başrollerinde ise Nejat İşler, Miray Daner ve Boran Kuzum yer alıyor. 2. sezonda ayrıca son olarak Show TV'de yayınlanan Çukur dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkan Damla Sönmez ve Sarp Akkaya da Saygı'nın oyuncu kadrosuna dahil oldu.

SAYGI 2. SEZON SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

BluTV dizisi Saygı'nın 2. sezonu 8 bölümden oluşacak. Dizi, bugün saat 19:00'da izleyici ile buluşacak.

SAYGI KONUSU NEDİR?

Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer'in yolu, toplumdaki sapkınlık ve kötülüklerin içine sıkışmış iki genç olan Helen ve Savaş ile kesişir.

Helen ve Savaş başlarına gelen olaylar sebebiyle adaletin elinden kaçanların peşine düşmeye karar verir. Bunu öğrenen Ercüment Çözer ise saygısızlara savaş açan bu ikiliye kendini polis olarak tanıtarak onların güvenini kazanmaya çalışır.

SAYGI OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın