Görüş Bildir
Haberler
Sarkan Karın Kaderiniz Olmasın: Karın Germe Estetiğine Dair Her Şey

Sarkan Karın Kaderiniz Olmasın: Karın Germe Estetiğine Dair Her Şey

Diyet ve spor yapanlar karın bölgesinden kilo vermenin ne kadar zor olduğunu bilirler. Özellikle bel bölgesinde biriken yağlar oldukça inatçıdır ve vücuttan atılması oldukça zordur. Bel ve karın bölgesinde yoğunlaşan yağlar ve sarkan deriyle birlikte yaşamak istemeyenler için oldukça pratik bir estetik önerimiz var: Karın germe ameliyatı. Günümüzde insanların kusursuz ve fit görünme isteği, karın germe estetiğini daha yaygın bir hale getiriyor. Karın germe ameliyatından sonra hastalarımız dümdüz bir karın ile hastaneden ayrılıyor. Özellikle yaz mevsimi gelmeden karın germe ameliyatı olarak yaz aylarını incecik geçirebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Karın germe ameliyatı ile daha fit görüneceksiniz

Karın germe ameliyatı ile daha fit görüneceksiniz

Son zamanların en büyük trendi fit vücuda sahip olmak! Fit ve sıkı bir fiziğe sahip olmak için yoğun spor programları ve diyet programlarını takip etmelisiniz. Fakat herkesin çalışma temposu, fiziki özellikleri ve yaşam stili spor ve diyet yapmasına uygun olmayabiliyor. Bazı durumlarda hastalarımızın spor yapmasına rağmen karın bölgesinden incelmediklerini görüyoruz. Bunun sebebi karın bölgesinde meydana gelen sarkmalar ve bu bölgenin inatçı yağlarla dolu olmasıdır. Karın germe ameliyatının bu kadar yaygınlaşmasının sebebi ise, hızlı bir şekilde vücutta incelme sağlaması ve kalıcı olarak fit görünmenize yardımcı olmasıdır. Karın germe estetiği ile karın bölgesindeki fazla yağlardan tek bir seferde kurtularak dümdüz bir karına sahip olacaksınız.

Bikini vücuduna sahip olmak isteyenler karın germe ameliyatı yaptırıyor

Bikini vücuduna sahip olmak isteyenler karın germe ameliyatı yaptırıyor

Karın germe ameliyatına en çok kış ve bahar aylarında ilgi gösteriliyor. Bunun sebebi yaz mevsiminde daha kusursuz ve fit görünmek. Karın germe ameliyatı olduktan bir ay sonra ödemleriniz azalmış olacak ve karın bölgeniz düz ve pürüzsüz görünecektir. Karın germe ameliyatında ihtiyaca göre Liposuction yapılarak vücudunuzdaki inatçı yağlar dışarı atılır ve fazla deri kesilerek daha estetik bir görüntüye kavuşmanız sağlanır. Eğer hastalarda yoğun sarkma, çatlak ve şekil bozukluğu varsa tam karın germe estetiği çok daha faydalı olur. Tam karın germe ameliyatında hem alt hem de üst karın bölgesinden fazla deri alınır. Bu ameliyat sonucunda göbek deliği yeniden tasarlanır.

Karın Germe Ameliyatı Öncesi - Sonrası

Mini Karın Germe Ameliyatı

Mini Karın Germe Ameliyatı

Hastanın sadece alt karnında deformeler oluştuysa bu durumda mini karın germe öneriyoruz. Mini karın germe estetiğinde ise göbek deliğine dokunulmaz, sadece alt karındaki sarkmalar toparlanır. Size en uygun olan ameliyat tekniği için Quartz Poliklinik’e başvurarak Op. Dr. Leyla Arvas ile karın germe ameliyatınızı Nişantaşı’nda tasarlayabilirsiniz.

Karın germe ameliyatının sonuçları yüz güldürüyor

Karın germe ameliyatının sonuçları yüz güldürüyor

Karın germe ameliyatı yaptıranlar, sonuçların oldukça pozitif olduğunu aktarıyor. Hastalarımız karın germe ameliyatından sonra kendilerini daha özgüvenli ve fit hissediyor. Ameliyattan sonra vücudunuz daha ince ve formda göründüğü için daha aktif bir hayatınız olacaktır. Daha hızlı koşabilir, daha etkili bir şekilde spor yapabilirsiniz. Karın germe ameliyatının sonuçlarına baktığımızda karın bölgesindeki şekil bozukluklarının düzeldiğini, fazla yağlardan arındığını ve bel bölgesinin daha ince olduğunu görüyoruz. Eğer siz de daha fit ve dümdüz bir karın görüntüsüne sahip olmak istiyorsanız QuartzPoliklinik’i +90 (212) 241 46 24 telefon numarasından arayarak bilgi alabilirsiniz. 

Op.Dr.LeylaArvas

Plastik Estetik Cerrahi

https://www.drleylaarvas.com

Facebook  :@ drleylaarvas

Instagram :@ drleylaarvas

YouTube   : LeylaArvas

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın