Görüş Bildir
Haberler
Sarıyer İDO İskelesinde Silahlı Şahıs Dehşeti

Sarıyer İDO İskelesinde Silahlı Şahıs Dehşeti

adem kara
04.11.2014 - 14:50 Son Güncelleme: 04.11.2014 - 16:36
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sarıyer'de bir banka şubesinde güvenlik görevlisinin silahını alan kişi çevreye ateş açtı. Yaklaşık 2 saat boyunca havaya ateş açarak çevrede korku saçan kişi, mermi bitince polis tarafından yakalandı.

Bir elinde silah bir elinde bıçak olan kişi, banka şubesinden çıkarak yan tarafta bulunan iskeleye gitti. Yol trafiğe kapatılırken polis, silahlı kişiyi ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 2 saat boyunca havaya ateş açarak çevrede korku saçan kişi, mermi bitince polis tarafından yakalandı. Etkisiz hale getirilen kişiye çevredekiler tepki gösterdi. Vatandaşın saldırmak istediği silahlı kişi, polis tarafından hızla uzaklaştırıldı.

MERMİSİ BİTİNCE POLİS TARAFINDAN YAKALANDI

Sarıyer'de bir banka şubesinde güvenlik görevlisinin silahını alan kişi gittiği parkta çevreye ateş açtı.

20 yaşlarında olduğu tahmin edilen ve adı henüz belirlenemeyen bir kişi saat 13.30 sıralarında Sarıyer Meydan’daki banka şubesine giderek elindeki bıçakla tehdit ettiği güvenlik görevlisinin tabancısı ile yedek şarjörü aldı. Bir elinde tabanca diğer elinde bıçak olan kişi, sahildeki Mehmet Akif Ersoy Parkı’na gitti ve havaya ateş etmeye başladı.

İhbar üzerine gelen polis çevrede güvenlik önlemi aldı. Polis, parkın önündeki caddeyi araç trafiği ile yaya geçişine kapadı. Başka geçiş noktası bulunmadığı için polis caddeyi zaman zaman yaya geçişlerine açtı. Bira içen, bazen denizi seyreden bazen de bankta oturan şüpheli şahıs, polis yaklaşmak isteyince havaya ateş etti. Polisler önlem olarak kurşun geçirmez yeleklerini de giydi. Bu arada müzakereci bir polis geldi. Müzakereci polis şüpheli şahıs ile temas kurmak için polislerden istediği patates cipsini silahlı şahsa verdi.

Yaklaşık 2 saat boyunca havaya ateş açarak çevrede korku saçan kişi, mermi bitince polis tarafından yakalandı. Etkisiz hale getirilen kişiye çevredekiler tepki gösterdi. Vatandaşın saldırmak istediği silahlı kişi, polis tarafından hızla uzaklaştırıldı.

Hasan YILDIRIM - Mustafa ÖZDABAK/İSTANBUL DHA

Kaynak: http://www.dha.com.tr/sariyerde-silah...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0