Görüş Bildir
Haberler
Sarıklı ve Cübbeli Kişiler ‘Evli Misiniz?’ Diyerek Saldırdı: Hepsi Serbest Kaldı

etiket Sarıklı ve Cübbeli Kişiler ‘Evli Misiniz?’ Diyerek Saldırdı: Hepsi Serbest Kaldı

Balat’ta nişanlısıyla oturan ve piknik yapan bir çifte, yaklaşık 15 kişilik sarıklı ve cübbeli bir grup saldırdı. Çiftin yanına gelerek, ‘Burada böyle oturamazsınız. Evli misiniz siz?’ diyerek darp eden grubun tamamı serbest bırakıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

“Nikahınız var mı? Evli misiniz?”

“Nikahınız var mı? Evli misiniz?”

Olay 29 Haziran günü İstanbul Balat’ta meydana geldi. Nişanlı olan çift, Balat’ta piknik yaparken, sarık ve cübbe giyen yaklaşık 15 kişinin saldırısına uğradı.

Halk TV’den Hazar Dost’un haberine göre; G.B’ye “Sen çarşaflısın, cemaatimizi kötülüyorsun. Burada böyle bulunman doğru değil” diyen grup, A.B’nin gömleğini yırtarken yüzüne ve vücudunun çeşitli yerlerine şiddet uyguladı.

Saldırganların, kendisini darp ettikten bir süre sonra tekrar yanlarına geldiğini belirten A.B, “Olaylar bir anda gelişti, biz hakkımızı helal ediyoruz. Sen de hakkını helal et’ dediler” derken aldığı darp raporuyla beraber saldırganlardan şikayetçi oldu.

Hepsi serbest bırakıldı

Hepsi serbest bırakıldı

Çevrede bulunan insanların “Ne yapıyor gençler? Oturuyorlar. Niye karışıyorsunuz, biz gördük hiçbir şey yapmadılar” gibi tepkileriyle saldırısını durduran grup, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Fakat tüm saldırganlar, karakoldaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
456
111
55
22
13
12
5
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rednose34

Bana denk gelselerde ölmüşlerine kavustursam

dasdasd

bu salaklar gibi ceza almicami bilsem alayının kıçına basıcam tekmeyi

Selam Öabakan

birader alayını indiricen ancak bunlar bundan anlar bak bakalım birdaha biri bakabiliyormu

Trabuzeni

İlla bizde çarşaflılara mı saldıralım bunu mu istiyorsunuz amk sübyancı ensestçi teröristleri kutsalınızı sikeyim sizin kutsalınızı