Görüş Bildir
Haberler
Sana En Çok Yakışacak Arabayı Söylüyoruz!

Sana En Çok Yakışacak Arabayı Söylüyoruz!

Well Ok Then
15.06.2023 - 18:02

Direksiyonuna geçtiğin anda içinde mükemmel görüneceğin o arabanın hangisi olduğunu öğrenmek ister misin? 

Haydi teste o zaman! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce seni biraz tanıyalım mı? Cinsiyetinle başlayalım hadi!

2. Bir de yaşını öğrenelim!

3. Senin tarzın ve karakterin bir yol olsa bunlardan hangisi olurdu?

4. Peki bu özelliklerden hangisi seni daha iyi tanılıyor diye sorsak?

5. Bu hayvanlardan hangisi senin ruh ikizin olmaya daha müsait?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir de söyle bakalım, hangi tür yiyecekleri daha çok seviyorsun.

7. Hayatta hiçbir kaygın olmadığını varsayarsak nasıl bir evde yaşamak isterdin?

8. Son olarak sence senin en kötü özelliğin bunlardan hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ferrari!

Tıpkı bir Ferrari gibi şıksın ve bunu biliyorsun! Biraz gösterişçi olsan da, kendine çok güveniyorsun ve arkadaşların arasında popülersin. Muhtemelen kırmızı rengi de seviyorsundur. Karizmatik kişiliğin sayesinde gittiğin her yerde bakışları üzerine çekiyorsun. Heyecan ve macera senin için birer itici güç. Bu yüzden sana en çok yakışacak araba bir Ferrari!

Porsche 911!

Porsche 911!

Yarın yokmuş gibi yaşayan bir insansın. İmrenilecek bir sosyal hayatın var. Mütemadiyen partilemek, arkadaşların ve eğlence senin için listenin en başında gelen şeyler. Zeki ve esprilisin ve kelimelerle oyun oynama sanatında adeta bir ustasın. işte bu sebeplerle sana en çok yakışacak araba Porsche 911!

Rolls Royce Fantom!

Rolls Royce Fantom!

Seni hiç tanımasak adeta kraliyet ailesinden biri olduğunu düşünebiliriz. Seni bu kadar mükemmel yapan tuhaf ama klas olan tarzın. İş zevke geldiğinde kimse senin eline su dökemez. Hayatına yön veren güçlü ilkelerin sayesinde gittiğin her yerde saygı görüyorsun. Bu yüzden sana en çok yakışacak araba Rolls Royce Fantom!

Jaguar XJ!

Jaguar XJ!

Sen bu hayatta lüksü seven bir insansın ve kendi konfor alanında yaşamayı tercih ediyorsun. Sert ve hırslı bir yapıya sahipsin, ancak aynı zamanda doğru düşünen, pratik ve mantıklı da bir insansın. İstek ve arzularını tatmin ettiği sürece para harcamaktan çekinmeyen bir insansın. İşte bu yüzden sana en çok yakışacak araba Jaguar XJ!

Volkswagen Beetle!

Volkswagen Beetle!

Makul hedefleri olan pratik bir insansın ve hayal dünyasında hayal kurmak yerine gerçekliğe inanan ayakları yere basan bir yapın var. Tam bir aile insanı olduğun için hiçbir şey sevdiklerinden daha önemli değil. Onları mutlu etmek için her fedakarlığı yapabilirsin. Gösteriş yerine rahatlık arıyorsun. İşte bu yüzden sana en çok yakışacak olan araba Volkswagen Beetle!

Mercedes AMG G 63!

Mercedes AMG G 63!
www.mercedes-benz.com.tr

Sen güçlü ve modern duruşu olan bir insansın. Öte yandan maceraya atılmak için hiç tereddüt etmeyen bir yapıya sahipsin. Yerinde duran bir insan olmadığın için çevrendeki insanların da sana ayak uydurması gerekiyor. Keyif, konfor ve heyecan asla vazgeçmeyeceğin şeyler. İşte bu yüzden sana en çok yakışacak olan araba Mercedes AMG G63!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
20
13
5
5
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın