Görüş Bildir
Haberler
Samsung Yeni Kamera Telefonu Galaxy K Zoom'u Tanıttı

Samsung Yeni Kamera Telefonu Galaxy K Zoom'u Tanıttı

Batuhan
29.04.2014 - 10:24

Samsung Yeni Kamera Telefonu Galaxy K Zoom'u Tanıttı

Samsung’un hakkında birçok söylenti çıkan yeni kamera telefon modeli Galaxy K Zoom tanıtıldı.

Samsung’un ideal kamera telefonu yaratma çabalarının son halkası Galaxy K Zoom, orta seviye bir akıllı telefon ile kompakt fotoğraf makinesini Zoom etiketi altında bir araya getiriyor.

Galaxy K Zoom 20,7 MP 3 BSI CMOS sensöre, optik görüntü sabitleme ve 10x optik zum yetenekleri ile donatıldı.

Optik zum, çoğu akıllı telefondaki dijital zumun aksine, zum yaptığında çözünürlükten kaybetmemeni sağlıyor.

Samsung’un ikinci kamera telefonu Galaxy K Zoom, bir önceki modele göre daha büyük. 137,5×70,8×16,6 (20,2) mm boyutundaki telefonun, teknik özellikleri de buna paralel olarak güçlendirilmiş.

1 değil, 2 değil, 6 çekirdekli!

Bir önceki Zoom’un ekranı 4,3 inçti. Galaxy K Zoom’un ekranı ise 4,8 inç boyutunda HD çözünürlük sunuyor. Telefon-kamera gücünü altı çekirdekli işlemcisinden alıyor. Galaxy S4 Zoom çift çekirdekli işlemciye sahipti.

Altı çekirdekli işlemcinin tüm çekirdekleri tahmin ettiğin gibi aynı anda çalışmıyor. İki işlemcinin birleşiminden meydana geliyor. Bunlardan dört çekirdekli 1,3 GHz’lik olanı, fotoğraf çekme ve düzenleme gibi ağır işleri yaparken, çift çekirdekli 1,7 GHz’lik işlemci günlük kullanımından sorumlu.

Galaxy K Zoom’un diğer teknik özellikleri ise şöyle: 2 GB bellek, 8 GB dahili depolama alanı (microSD kart desteği var), Android 4.4 KitKat, 4G, NFC ve 2430 mAh pil.

Henüz Galaxy K Zoom’un çıkış tarihini ve fiyatını bilmiyoruz ancak, Samsung kamera telefonunu birçok ülkede satışa sunacağını açıkladı.

Stuff

Kaynak: http://www.stuff.com.tr/2014/04/samsu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0