Görüş Bildir
Haberler
Samsung Yeni Bir Model Mi Geliştiriyor?

Samsung Yeni Bir Model Mi Geliştiriyor?

Teknoloji Haberleri
27.11.2014 - 21:58 Son Güncelleme: 28.11.2014 - 11:51

Samsung Yeni Bir Model Mi Geliştiriyor?

Samsung Yeni Bir Model Mi Geliştiriyor?
techkafa.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yakın bir zamanda aldığımız bilgiye göre Samsung ‘un fazla pahalı olmayacak olan yeni bir mobil cihaz üzerine geliştirme yapıyordu. Galaxy Core Prime isimli bu mobil cihaz ise Hindistan’da 110 Euro fiyatı ile Hindistan’da ön siparişe başlamıştı. Şimdi de FFC ‘den alınan bildirimlere göre Samsung ‘un yeni bir Core Prime üzerinde çalışabileceği zannediliyor.

Mobil cihazın SM-G39OP ‘nin LTE ve Amerika’lı servis Sprint’ in 25.26 ve 41 bantlarını desteklediğini zannediliyor. Boost Mobile ‘in üzerinden de satışa çıkabileceği düşünülen mobil cihazın başvuru belgesinde markanın müşteri servis numarası bulunuyor.

Samsung Galaxy Core Prime’ in alternatif modeli olacağı zannedilen mobil cihazın ise en cazip özelliği diğer akıllı telefonlara nazaran uygun olacak fiyatı. Aynı zamanda bu yeni model Amerika dışında da pazara açılabilir.

Galaxy Core Prime ‘ın özelliklerini hatırlayıp yeni mobil cihazın nasıl bir şey olacağını tahmin etmek istersek öncelikle Core Prime ‘ın özelliklerine göz atalım. 480 piksel olan 4.5 inç ekranı, 1.3 GHz 4 çekirdikli işlemcisi, 8GB dahili hafıza, 1GB RAM ve 2000mAH bataryası ile donanım özelliklerinin yanı sıra 1080 piksel Full HD video desteği 5 megapiksel arka kamerası son olarak ta 2 megapiksel ön kamerası ile özelliklerini sıralayabiliriz.

Samsung ‘un bu yeni akıllı telefonu ise heyecanla bekleniyor.

Kaynak: http://techkafa.com/samsung-yeni-bir-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın