Görüş Bildir
Haberler
Samsung ve IKEA Kablosuz Şarj Destekli Ev Eşyaları İçin Anlaştı

Samsung ve IKEA Kablosuz Şarj Destekli Ev Eşyaları İçin Anlaştı

ATKN
02.03.2015 - 10:02
İçeriğin Devamı Aşağıda

Tüm gözler Mobil Dünya Kongresi’nde ve dün tanıtılan Samsung’un yeni incileri Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge‘in en çok ilgi duyan özelliklerinden bir tanesi de kablosuz şarj teknolojisi.

Samsung bildiğiniz gibi bir süre önce kablosuz şarj teknolojisine yapacağı yatırımı ilgili bir blog yazısı ile doğrulamıştı. Çok kısa bir süre önce bir vizyon olarak gelecekte mobilyaların ve ev eşyalarının içerisinde dahili kablosuz şarj bölümlerinin olması gibi bir şeyi konuşurken, Samsung ve IKEA özel bir ortaklık yapacağını duyurdu.

Güney Kore’li Samsung ve İsveç’li IKEA, kablosuz şarj için attığı önemli adım neticesinde ilk ürünler Nisan 2015 itibariyle Avrupa ve Kuzey Amerika’daki IKEA mağazalarında satışa çıkmaya başlayacak. Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge’in de 10 Nisan’da piyasaya çıkacağını da bildiğimiz için, bu eş zamanlı operasyonun kablosuz şarj teknolojisi için önemli bir gelişme olduğunu söyleyebiliriz.

IKEA’nın konuyla ilgili açıklaması mobilyaların ve ev eşyalarının kablosuz şarj desteği müşterilerinin hayatını daha da basitleştirmek yönünde yaparken, Samsung ise bunun harika bir eşleşme olduğunu ve IKEA’nın yeni ev ev eşyaları sayesinde telefonları şarj etmenin çok daha kolay ve rahat olacağını dile getirdi.

Son olarak Samsung’un Güney Kore’deki ilk IKEA mağazasını Aralık 2014’te açtığını ve 2020’ye kadar 4 mağaza daha açmayı planladığını belirtelim. Kısacası bu aynı zamanda Güney Kore ve İsveç arasında da önemli bir ticari bağın temellerini atacağa benziyor. İki ülkenin ortak işi, dünyanın pek çok bölgesinde kablosuz şarj teknolojisinin yayılmasına aracı olacak.

Webrazzi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0