Görüş Bildir
Haberler
Samsung'un Kablosuz Şarjın Bir Standart Olacağına İnancı Tam

Samsung'un Kablosuz Şarjın Bir Standart Olacağına İnancı Tam

ATKN
21.02.2015 - 17:58
İçeriğin Devamı Aşağıda

Samsung’un Mart ayının hemen başında yeni amiral gemisi Galaxy S6’yı tanıtması bekleniyor. Herkes bu telefondaki özelliklerin ne olacağını merak ederken, Samsung’un bazı modellerinde şimdiden kullanmaya başladığı kablosuz şarj özelliğiyle ilgili resmi bir blog yazısı yayınladı.

Samsung’da çalışan kıdemli mühendislerden biri olan Seho Park tarafından kaleme alınan blog yazısının en önemli detayı ise gelecek Galaxy modellerinin kablosuz şarjı destekleyeceği yönündeki bilgiydi. Kısacası Samsung, Galaxy S6’da bir kablosuz şarj özelliği olacağını daha cihaz henüz piyasaya çıkmadan resmi ağızdan onaylamış oldu. Samsung, ayrıca bunu bir vizyon haline getireceğini ve kablosuz şarj konusunda Samsung’un taahhüdü olduğunun da altını çizdi.

Samsung Galaxy S6’nın sızan özelliklerine baktığımızda da 2600 mAH’lik bir bataryadan söz ediliyor. Yeni Galaxy telefonun selefi olan Galaxy S5’de ise 2800 mAH’lik bir batarya bulunduğunu düşünürsek, Galaxy S6’nın donanımsal konularda pil dostu teknoloji kullanımına önem verdiğini göstermesinin yanı sıra bu geri adımın biraz da kablosuz şarj için atıldığını düşünebiliriz.

Samsung daha önce The Galaxy Note 4 ve Galaxy S5 modellerinde kablosuz şarjı desteklemişti. Galaxy S4 için geliştirilen şarj pedinin tam 80 bileşenden oluştuğunu belirten Park, S5 modeli için üretilen şarj pedinin ise 50 parçadan oluştuğunu ve gelecekte bu şarj pedlerinin de gelişeceğini dile getirdi. Belki de tüm masa yüzeyinin bir şarj pedi özelliğinde olduğu ve telefonlarımızı masanın üstüne koyduğumuz anda şarj olmaya başlayacağı bir geleceğe doğru gidiyoruz.

Webrazzi

Kaynak: http://webrazzi.com/2015/02/21/samsun...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0