Görüş Bildir
Haberler
Samsung'dan Galaxy S6 İçin Yeni Videolar

Samsung'dan Galaxy S6 İçin Yeni Videolar

ATKN
06.03.2015 - 14:29
İçeriğin Devamı Aşağıda

Samsung, Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge cihazlarının özelliklerini ve tasarımını detaylı bir şekilde anlatan videolar yayımladı. İşte Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge’in detaylı videoları.

Samsung, geçtiğimiz hafta sonu Barselona’da düzenlenen MWC 15etkinliğinde Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge cihazları ile boy göstermişti. Metal bir kasaya sahip olan Galaxy S6’lar sunmuş olduğu teknik özellikler ile rakiplerinin bir adım önünde yer alıyor.

Özellikle iki kenarı da kavisli ekrana sahip Galaxy S6 Edge, 2015 yılına tasarımı ile damgasını vuracağının sinyallerini vermişti. Samsung bugün yeni cihazlarının özelliklerini ve tasarımın anlatan yeni videolar yayımladı. Videolarda cihazın kamera, donanım ve tasarımı üzerine konuşuluyor. Ayrıca Galaxy S6’nın metal kasasının Apple’ın iPhone 6 Plus modeli gibi bükülmediği vurgulanarak rakibe küçük bir gönderme yapılıyor.

Videolara geçmeden önce Galaxy S6’nın teknik özelliklerinden kısaca bahsedecek olursak; cihazda 64 Bit mimarili 14nm teknolojisi ile üretilmiş Exynos 7420 yonga seti yer alıyor. 3 GB LPDDR4 ile gücüne güç katan Galaxy S6 kamera konusunda da iddialı. Galaxy S6’da 16 Megapiksel çözünürlüğünde diyafram açıklığı f/1.9 olan OIS destekli güçlü bir lens yer alıyor.

Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge'in kamera özelliklerini anlatan video

Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge'in tasarımını anlatan video

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0