Görüş Bildir
Haberler
Şampiyon fastPay Wildcats Basın Mensuplarının Sorularını Yanıtladı!

Şampiyon fastPay Wildcats Basın Mensuplarının Sorularını Yanıtladı!

VFŞL'de finalde 1907 Fenerbahçe'yi 3-1 yenmeyi başaran fastPay Wildcats ekibinin üst koridor, alt koridor ve destek oyuncuları yapılan basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Şampiyon takımın verdiği cevaplara hep birlikte bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

- KMF Şampiyonluğu ile ilgili düşüncelerinizi ve taraftarlarınıza mesajlarınız nelerdir?

+ StarScreen: Geçen sene şampiyonluğu finalde kaybetmek bizi çok üzmüştü. Bu split hepimiz oyunlarımızın üzerine koyduk. Finalde istediğimiz oyunu ortaya koyamasak da kazanmayı başardık. Umarım yurt dışında da başarı elde edebiliriz.

+ HolyPhoenix ve Farfetch: Geçen sene 1907 Fenerbahçe kadrosu ile şampiyon olmayı başarmıştık. Bu seferde fastPay Wildcats forması ile şampiyon olmayı başardık. StarScreen'in bize teşekkür etmesi lazım.

- Yeni Sezona yeni bir alt koridor ikilisi ile çıktınız. Yeni oyuncularınızın başarıda etkisi ne oldu?

+ StarScreen: Bizim için çok büyük bir etkisi oldu. Hem tecrübe, hem macro açıdan hem de kişilik olarak çok iyi insanlardı. İlk isimlerini duyduğumuzda gelsinler istemiştik. Onlara da buradan teşekkür ederim.

- Sizce bu yıl bu kadar çok reverse sweep görmemizin nedeni nedir?

+ Farfetch: Metada şu an iyi savaşan kazanıyor. Onun için bir kaos ortamı oluyor, onun için LEC'de Mad Lions'ın LCS'de Cloud9'nın kazandığını gördük.

+ HolyPhoenix: Macro genel olarak azaltıldı. Daha çok takım savaşı üzerine oynanıyor, iyi takımlar macro'yu denemeye çalışıyor ama çaylak takımlar daha çok takım savaşı üzerine oynadıkları için kazanma şansı yakalıyor.

- Yarı final serisinde Galatasaray'a karşı 2-0 geriye düştükten sonra mentalinizi nasıl toparladınız?

+ StarScreen: Mentalimiz gayet sağlamdı, 2-0 gerideydik ama 0-0 olarak düşünüp oynadık ve 3-2 kazanmayı başardık.

Diğer içeriklerimize de göz gezdirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın