Görüş Bildir
Haberler
Salon Turnuvasında 'Aziz Yıldırım Kulağımızı Çekti' İtirafı

Salon Turnuvasında 'Aziz Yıldırım Kulağımızı Çekti' İtirafı

4 Büyükler Salon Turnuvası'nda şampiyon olan Fenerbahçe'de forma giyen Erhan Albayrak, Aziz Yıldırım ile ilgili bir itirafta bulundu. Albayrak, turnuvanın başında Galatasaray'a kaybedilen 9-5'lik maçın ardından Aziz Yıldırım'ın sinirlendiğini, 'Nasıl böyle bir takım yapmışlar' diyerek uzaktan da olsa futbolcuların kulaklarını çektiğini ifade etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Liglere verilen arayla birlikte bir yayın kuruluşunun düzenlediği salon futbol turnuvasına tanıklık ettik. Maçların hepsi birbirinden çekişmeli geçti, 4 takımda bazı futbolcular vardı ki olağanüstü performanslarıyla dikkat çektiler.

Fenerbahçe turnuvaya kötü başlangıç yapmıştı ama Galatasaray ile finali oynadı ve kazandı. İlk maçta Galatasaray, Fenerbahçe’ye 9-5 üstünlük sağlamıştı. Aziz Yıldırım köpürmüş. Çevresindekilere, “Nasıl böyle bir takım yapmışlar” diye tepki gösterdi. Hızını alamadı, futbolcuların uzaktan da olsa kulağını çekti.

Bu da yetmedi formanın üzerindeki logo ve göğüs reklamını kaldırdı. Ayrıca, programın tanıtımında adı geçen kulüp isimlerinin yerine ‘Veteran Takımı’ eklentisi yapıldı.

Fenerbahçeli futbolculardan Erhan Albayrak, final sonrası bu durumu itiraf etti:

“İlk maçı Galatasaray’a kaybetmek bize yakışmadı, Aziz Yıldırım haklı olarak bize kızdı, hatta uzaktan da olsa kulağımızı çekti. Beşiktaş maçında sahaya farklı formalarla çıktık. (Buca-Ankaraspor formalarını giymişler) Şimdi mutluyuz, böylece başkanımızın da gönlünü almış olduk.”

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
18
11
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın