Görüş Bildir
Haberler
Salih Dursun'un Adı Resmen Bir Caddeye Verildi

Salih Dursun'un Adı Resmen Bir Caddeye Verildi

Batuhan
01.03.2016 - 15:03

Trabzon'da Yomra İlçesi Belediye Meclisi, olaylı Galatasaray maçında hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart gösteren Salih Dursun'un adının bir caddeye verilmesini onayladı. Hazırlanan tabela, bordo-mavili futbolcunun da katılımıyla düzenlenecek törenle caddeye takılacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig'de önceki hafta Galatasaray'ın 2-1 kazandığı Trabzonspor maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel, konuk takımdan 4 oyuncuya kırmızı kart göstermişti. Salih Dursun da bu kararlara tepki olarak Bitnel’e kırmızı kart göstermiş ve dünya gündemine oturmuştu. Gelişmelerin ardından bordo-mavili futbolcunun adının Yomra ilçesinde bir caddeye verileceği açıklanmıştı.

Yomra Belediye Meclisi, Mart ayı toplantısını bugün gerçekleştirdi. Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu başkanlığında toplanan meclis, Salih Dursun’un adının liman bölgesine giden caddeye verilmesini oy çokluğuyla kabul etti.

“Salih’in gösterdiği dik duruş karşısında biz de sözümüzü yerine getirdik"

“Salih’in gösterdiği dik duruş karşısında biz de sözümüzü yerine getirdik"

Başkan Sağıroğlu, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Salih’in gösterdiği dik duruş karşısında biz de sözümüzü yerine getirdik. Futbolcumuz Galatasaray maçında hakeme karşı haklı bir duruş sergilemişti. Olay ülkenin gündemini aşarak dünya gündemine oturdu. Salih, Trabzon’un ve Trabzonspor’un tarihine geçti. Biz de meclis üyesi arkadaşlarımızla üzerimize düşeni yerine getirdik. Liman bölgesine Salih Dursun Caddesi ismini verdik. Önümüzdeki günlerde de caddeye tabelalarımızı dikeceğiz.'

Sağıroğlu, caddenin açılışını Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta ve futbolcu Salih Dursun’un da katılımıyla yapmayı planladıklarını söyledi. Caddeye asılmak üzere hazırlanan tabelanın forma şeklinde olması ve üzerinde ‘Salih Dursun 24 Sokağı’ yazması dikkati çekti. 

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
32
23
12
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
uçi mamadi

Halbuki balık ürünleri yiyorlar daha çok kafaları çalışması lazım iken neden hep aptallıklarıyla gündeme gelir o bölge !

Pasif Kullanıcı

haklısın, hepsi geri zekalı. zeki sanıyoruz ama aptalın önde gideni faşist,gerici dümdüz insanlar. bvi kaç tanesi sallandırsak aslında rahat ederiz.

Havasu Topraktahta

Madem kahraman ettiniz bonservisini alırsınız artık.

Quinn

valla çoğu Trabzonlu da bu kadarını gereksiz buluyor. salih bu hareketinden başka bir şey mi yaptı sanki takımda fuzuli yere sokağa isim vermeye de gerek yok