Görüş Bildir
Haberler
Saklayamıyorlar! Bir Erkeğin Sizden Hoşlanıp Hoşlanmadığını Anlamak İçin Dikkat Etmeniz Gereken 15 Hareket

etiket Saklayamıyorlar! Bir Erkeğin Sizden Hoşlanıp Hoşlanmadığını Anlamak İçin Dikkat Etmeniz Gereken 15 Hareket

A. Ece
29.11.2019 - 12:10 Son Güncelleme: 29.11.2019 - 12:20

Bir insanın nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını jest ve mimikler yoluyla anlamanın binlerce yolu var... Peki bir erkeğin sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamanın?

Kaynak: https://brightside.me/inspiration-rel...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sizi görünce kaşlarını kaldırıyorsa:

1. Sizi görünce kaşlarını kaldırıyorsa:

Sizi gördüğü zaman kaşlarını kaldırıyor mu? Eğer sizden hoşlanıyorsa sizde gördüğü ve sizden duyduğu her şeyden de hoşlanır ve farkında olmadan daha fazlasını ister. Bu yüzden gözlerini daha büyük açar ve kaşları da bununla beraber kalkar.

2. Elleri terliyorsa:

2. Elleri terliyorsa:

Nemli eller sizin çevrenizdeyken ısındığı ya da gerildiği anlamına gelebilir. Bunun nedeni yanlış bir hareket yapıp her şeyi mahvetmekten ya da sizi korkutacak boş laflar etmekten korkması olabilir. Tüm bunlar gerginliği artırarak ellerinin terlemesine neden olabilir.

3. Size doğru eğiliyorsa:

3. Size doğru eğiliyorsa:

Bu oldukça belirgin bir işaret olsa da, aslında altında birçok anlam taşıyor. Eğer gürültülü bir ortamdaysanız ve sizi duymak için eğiliyorsa bu oldukça normal fakat sizi mükemmel şekilde duyabildiği halde buna devam ediyorsa bu söylediğiniz her kelimeyi duymak ve birini bile kaçırmamak istediğini gösteriyor olabilir.

4. Elinizi eline bastırıyorsa:

4. Elinizi eline bastırıyorsa:

Elinizi ellerine bastırıyorsa bu içindeki sizinle daha fazla bağlılık kurmak istediğini gösterebilir. İç içe geçen parmaklar da bu anlama gelir.

5. Bacaklarını ayırarak oturuyorsa:

5. Bacaklarını ayırarak oturuyorsa:

Bu hareket güvenin (ya da kötü terbiyenin!) sembolü olabilir. Bu pozisyon erkekler için oldukça hassastır ve bu şekilde oturarak sizi rahatsız etmediği sürece size güvendiği anlamına gelebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Derin nefesler:

6. Derin nefesler:

Sizi görünce derin derin nefes alıp veriyor mu? Bunun nedeni sizden hoşlandığı için farkında olmadan çekici görünme çabasıyla göğsünü geniş, belini ince gösterme çabası olabilir. Tabii oksijensiz kalıyor bu durumda...

7. Göz teması kuruyorsa:

7. Göz teması kuruyorsa:

Eğer başka insanların yanında size baktığını yakalıyorsanız bu sizden hoşlandığı anlamına gelir. Cesur davranan kimi erkekler göz temasını sürdürmekten çekinmezken, diğerleri gizliden gizliye bakıyor olabilir. Ayrıca, insanlar gülerken genellikle hoşlandıkları kişiye bakarlar! Bu yüzden bir daha güldüğünde yanında başkaları da olduğu halde size bakıyorsa, belki de nedeni budur?

8. Kravatına dokunuyorsa:

8. Kravatına dokunuyorsa:

Bu da sizin yanınızdayken gerildiğini gösteren başka bir işaret. Çoğu insan gerildiğinde elleriyle bir şeyleri çekiştirir. Tabii sizin fark etmenizi istemediği için, daha belli olmayacak yollar deneyecektir.

9. İçten gülümsemelerine şahit oluyorsanız:

10. Sesi değişiyorsa:

10. Sesi değişiyorsa:

Sizden bahsederken ses tonu daha tatlı ve yumuşak bir hal alıyorsa emin olun ki aklındasınız. Ayrıca sizinle konuşurken daha yavaş konuşmaya da başlayabilir. Bunun nedeni ise rahat ve gevşemiş hissetmesidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Yan yana yürüyorsanız:

11. Yan yana yürüyorsanız:

Sizden iki adım önce yürümesi açıkça sizden çok kendiyle ilgilendiği anlamına gelebilir. Tabii, kalabalık veya tehlikeli ortamlarda da ayrı ayrı yürünebilir. Diğer taraftan, yanınızda yürümesi kişiliğiniz olduğu kadar karşılıklı iletişime olan ilgisini de gösterir.

12. Eşyalarınıza saygı gösteriyorsa:

12. Eşyalarınıza saygı gösteriyorsa:

Eşyalarınıza nasıl davrandığına dikkat edin: Montunuzu fırlatıyor mu yoksa size uzatıyor mu? Eşyalarınıza gösterdiği saygı, size gösterdiği saygıyı da gösterir. Size kraliçe gibi davransa bile eşyalarınıza saygı göstermiyorsa bu içten olmayan duygularının bir göstergesi olabilir.

13. Yanlışlıkla size dokunuyorsa:

13. Yanlışlıkla size dokunuyorsa:

Yanlışlıkla ve istemeden size dokunup duruyorsa ya da masanın altında ayağınıza çarptığı oluyorsa bu size yakın olmaya çalıştığı anlamına gelebilir. Sonuçla hoşlanmadıklarımızdan uzak durmaya çalışırız değil mi?

14. Telefonunu yanınızda kullanmıyorsa:

14. Telefonunu yanınızda kullanmıyorsa:

Eğer telefonuna bakmadan durabiliyor ve gelen her bildirime bakmıyorsa bu sadece size olan saygısını değil, ilgisini de gösterir. Siz yanınızdasınız ya, dünyanın geri kalanı bekleyebilir...

15. Dudakları sizi görünce ayrılıyorsa:

15. Dudakları sizi görünce ayrılıyorsa:

Sizi görünce yüzünün değiştiğini zaten biliyorsunuz ama emin değilsiniz diyelim. Dudaklarına bakın! Sizi görünce dudaklarını birbirinden ayırabilir. Biraz zaman alsa da size karşı olan duygularından dolayı bunu yapabilir.

Yine de bu listedekiler karşınızdaki kişinin iyi niyetine işaret etmeyebilir. Lütfen karşınızdaki kişileri iyi tanıyın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
318
273
158
145
62
57
53
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kdrkdr

Nefes alıyorsa sizden hoşlanıyor demektir

blue blue

Anladık bizim mahalledeki fırıncı dayı bana aşık

favilla favilla

Leo ne güzel gülmüş öyle 🤣😻