Görüş Bildir
Haberler
Sakal Şekline Göre Karakter Analizini Yapıyoruz!

etiket Sakal Şekline Göre Karakter Analizini Yapıyoruz!

Bu testimizde sakalının şekline göre karakter analizini yapıyoruz. Sakal şeklini ya da sakalın yoksa bırakmak isteyeceğin sakal şeklini seç sana kim olduğunu söyleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cömert ve sıcakkanlısın!

Cömert ve sıcakkanlısın!

Sen cömert ve sıcakkanlı birisin. İnsanlarla iletişimin harika ve herkes senin ne kadar düşünceli ve zarif bir insan olduğunu anlatıp duruyor. Düşünceli yapından dolayı da seni çok seviyorlar. Ayrıca harika bir ev sahibisin. Misafirlerini daima büyük sofralarda ağırlamaktan zevk alıyorsun. Bununla da yetinmiyor hoş sohbetinle onları adeta büyülüyorsun.

Sadıksın!

Sadıksın!

Sen sadakatli bir arkadaş ve sevgilisin. Bunun yanında her zaman insanlara anlatacak ilginç konuların var. Duygusal olmanın yanında zeki ve duyarlı da bir insansın. Ayrıca genellikle çevrendeki insanlarla karşılaştırıldığında zirvedeki yerin sabit.

Özgüvenin yüksek!

Özgüvenin yüksek!

Sen özgüveni oldukça yüksek bir insansın. Aslında herhangi sıkıntılı bir durumda sorunu çözecek ekibin merkezinde yer almak senin pek de umurunda değil ancak yine de herkesin fikrini alıp uygulamaktan imtina etmediği insansın. Risk almaktan hiçbir zaman korkma çünkü risk almak senin için sadece eğlenceli bir durum.

Zekisin!

Zekisin!

Sen zeki bir insansın. Çok okuyan aynı zamanda çok düşünen, kafanda sürekli neden sonuç ilişkileri kurmaya çalışan birisin. Oldukça yüksek bir yaratıcı zekaya sahipsin. Bu da seni işte ya da okulda yukarılara taşıyor. Ayrıca bu özelliğinden dolayı çevrendeki herkes seninle vakit geçirmeye bayılıyor.

Neysen osun!

Neysen osun!

Sen tam anlamıyla neysen osun. Hiçbir zaman kendini olduğundan farklı göstermek gibi bir niyetin yok. Oldukça rahat ve bunun yanında konforuna da düşkün birisin. Önsezilerin çok yüksek. Ayrıca ilginç fikirlere de sahipsin ve kafa yapın kolay kolay değişmiyor. Çevrendeki insanları çok rahat etki altına alabildiğini söylememizde de fayda var.

Risk insanısın!

Risk insanısın!

Sen tam anlamıyla risk insanısın. Risk almak neredeyse senin göbek adın. Risk almaya bayılıyorsun. Yeni şeylere daima açıksın. Her zaman yeni şeyler deneyip risk alıyorsun ve sıradan insanlara göre oldukça farklısın. Yabancı olduğun kültürlere, değişik fikirlere diğer insanlardan çok daha fazla açıksın. Ayrıca kendine göre bir tarzın olduğunu da belirtelim.

Yaratıcısın!

Yaratıcısın!

Seni tanımlayacak en doğru kelime yaratıcılık. Oldukça yaratıcı ve aynı zamanda sezgileri de oldukça kuvvetli bir insansın. Kitap okumak ve film seyretmek en büyük hobilerin. Arkadaşlarınla ve ailenle vakit geçirmeye bayılıyorsun. Ayrıca enteresan yaşam tarzından dolayı ortamların her daim aranan insanısın. Diğerleri seninle vakit geçirip senden bir şeyler kapabilmek için adeta sıraya girmiş durumda.

Düşünceli ve fedakarsın!

Düşünceli ve fedakarsın!

Sen oldukça düşünceli ve dikkatli bir insansın. Her detaya olabildiğince dikkat ediyorsun. Evde, işte ya da okulda farketmeksizin elinin altındaki tüm işlerde titiz ve dikkatlisin. Ayrıca gözü kara birisin. Maceraya bayılıyorsun ve içine atılmaktan hiçbir zaman kaçınmıyorsun. Kimsenin üstesinden gelemediği mücadelelerden galip ayrılmaksa tam olarak senin işin.

Doğuştan lidersin!

Doğuştan lidersin!

Sen güçlü bir karakter aynı zamanda da doğuştan bir lidersin. Yakın çevrendeki insanlara bir zarar gelmesini önlemek için elinden gelen her şeyi yapıyorsun. Etrafındaki insanlar senin sayende her zaman sevgi dolu ve güvende hissediyorlar. Bu özelliklerinden asla ama asla pes etme ve duygusal yönlerini biraz daha öne çıkar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
214
72
57
22
21
21
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Luna

Sakalımız yok diye yapamayacak mıyız? :D Yaratıcısın! Seni tanımlayacak en doğru kelime yaratıcılık. Oldukça yaratıcı ve aynı zamanda sezgileri de oldukç... Devamını Gör

KOVALA NEJDET

Doğuştan liderim tabi sakallı halim leonidas'a benziyo -.- dsdsd

Pasif Kullanıcı

Sakal ve bıyık hepimizin sorunu bayanlarda çözebilir :d

Bahadır A

Kahkaha attım :D