Görüş Bildir
Haberler
Sahalara Geri mi Dönüyor? Thodex Vurguncusu Özer'den 8 Mağdura 2 Milyon TL

Sahalara Geri mi Dönüyor? Thodex Vurguncusu Özer'den 8 Mağdura 2 Milyon TL

Ulaş
14.03.2022 - 12:25

Kripto para borsası Thodex üzerinden binlerce kişinin milyonlarca lirasını dolandıran şirketin firari CEO'su Faruk Fatih Özer yakayı kurtarmanın peşinde. İddiaya göre Özer, şikayetlerini geri çekmeleri karşılığında 8 müştekiye toplamda 2 milyon Türk Lirası gönderdi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Thodex isimli kripto para borsasında binlerce kişinin dolandırıldığı iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma devam ediyor.

Müşteki avukatlarından Sinan Keskin, yurt dışında firari bulunan şirketin CEO'su Faruk Fatih Özer'in ve Thodex şirketinin avukatının kendisiyle irtibata geçtiğini ve uzlaşmaya gitmek istediklerini söyledi.

Avukat Sinan Keskin, 'Biz de buna istinaden uzlaşma görüşmelerini müvekkillerimizin hak ve menfaatleri gereğince yürüttük. Aynı zamanda müvekkillerimizden bu uzlaşmaya onay verdiklerine dair yazılı ve sözlü taahhüt aldık, muvafakat aldık. Buna istinaden geçen hafta perşembe günü müvekkillerimizin hesabına uzlaşmaya konu zarar miktarı yatırılmış olup, biz de tarafımızdan teyit ettik' şeklinde konuştu.

Zararı karşılanan şikayetini geri çekiyor!

Zararı karşılanan şikayetini geri çekiyor!

Thodex soruşturmasında yüzlerce müvekkili olduğunu da hatırlatan Keskin, 'Geçen hafta itibariyle sadece 8 kişinin zararı giderildi uzlaştırma kapsamında. Bunların zarar miktarı da yaklaşık 2 milyon civarında. Bunlar banka hesaplarına yattı, biz de ofisimiz olarak teyit ettik bankaya yattığını. Aynı zamanda da buna istinaden dediğim gibi savcılıktan suç duyurusuna ilişkin şikayetten vazgeçme dilekçelerini de sunduk' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rcpbyrm

aklına yeni proje gelmiş demek ki :)