Görüş Bildir
Haberler
Sağlık Bakanı ile Şirin Payzın Arasında Termal Kamera Tartışması: 'Sizi İyi Görünce Zahmet Vermedik'

etiket Sağlık Bakanı ile Şirin Payzın Arasında Termal Kamera Tartışması: 'Sizi İyi Görünce Zahmet Vermedik'

Batuhan
27.02.2020 - 09:48

Gazeteci Şirin Payzın, İtalya'dan dönüşü sırasında İstanbul Havalimanı'nda Corona virüsüne karşı hiçbir önlem alınmadığını iddia etti. Payzın'ın iddiasına Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Corona virüsünün yayıldığı İtalya’dan İstanbul’a dönen gazeteci Şirin Payzın’ın Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım sosyal medyada gündem oldu.

"Ne kontrol yapıldı ne görevliler maskeli"

"Ne kontrol yapıldı ne görevliler maskeli"

Payzın, İtalya’dan geldiğini ve bu ülkenin koronavirüs salgınında üçüncü ülke olduğunu ifade ederek, “Ne kontrol yapıldı ne görevliler maskeli. Ekranda saçma sapan konuşanları dinleyip kelle paça yiyoruz bize bir şey olmaz mı diyor yönetenler?” ifadelerini kullandı.

"Görüntüleri izin verirseniz buradan paylaşabilirim"

"Görüntüleri izin verirseniz buradan paylaşabilirim"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “İstanbul Havaalanı’nda corona salgınına dair hiçbir önlem yok” diyen gazeteci Şirin Payzın’a yanıt verdi.

Koca, “Şirin Hanım, termal kamera taramasından geçişinizi gösteren görüntüleri izin verirseniz buradan paylaşabilirim. Sizi iyi görünce zahmet vermedik” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"İstanbul Havaalanı‘nda geçtim kontrolü önlemi hatırlatan bir masa, işaret bile yok"

"İstanbul Havaalanı‘nda geçtim kontrolü önlemi hatırlatan bir masa, işaret bile yok"

Payzın paylaşımının devamında, “AB ülkelerine girişte uçaktan çıkar çıkmaz özel giysileri ve termal tarayıcılarıyla görevliler karşılıyor. Herkese göz kontrolü yapıyorlar. İstanbul Havaalanı‘nda geçtim kontrolü önlemi hatırlatan bir masa, işaret bile yok” dedi.

İstanbul'da termal kamera kontrolü virüsün yayılmaya başlamasıyla birlikte ocak ayında başlamıştı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
386
185
97
38
37
28
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
aslı berker

Kuluçka süresi 27 gün olan virüsün vücut ısısı gösteren termal kamere ile önlem alınmaya çalışılması. Gelişmiş ülke vatandaşlarıyla ahirette eşit yargılanmay... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Türkiye'ye haftada ortalama 1 milyon insan giriyor, hepsini karantinaya mı alacaksınız? Ayrıca gelişmiş dediğiniz ülke vatandaşlarının hepsinde virüs çıktı b... Devamını Gör

Resho

Ben de Belgrad'dan geldim 2 gün önce ve kameralardan geçtim. Eğer otomatik bir uyarı sistemi yoksa yandık çünkü cihazın başındakiler doğru düzgün bakmıyorlar... Devamını Gör

gerçek konuşur

Kim doğru söylüyor kim yalan söylüyor bilinmez ama gerçek şu ki Türkiye Cumhuriyetinde hiç bir kurum ÖZVERİ ile çalışmıyor. Belediyesinden Bakanlığa kadar ki... Devamını Gör