Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın 'Çok Pişman Olabiliriz' Açıklaması Karşısında Sessiz Kalamayan Yurdum İnsanları
Türkiye'deki koronavirüs verilerini doğru ve şeffaf bir şekilde açıklamadığı gerekçesiyle Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sık sık eleştirilerin odağı oluyor.
Yakın zamanda sağlık çalışanları, haklarının verilmediğini ve mağdur edildiklerini söyleyerek Sağlık Bakanı Koca'yı istifa etmeye çağırmıştı.
Son olarak ise "yoğun istek üzerine" olduğunu söylediği semptom göstermeyen hastaların da tabloya eklenme durumu tepki görmüştü.
Bugün ise Bakan Koca sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile maske ve mesafe kurallarına dikkat çekerken 'Bugün virüsü hafife alır ve eski normallerimizden vazgeçmezsek, yarın çok pişman olabiliriz.' sözleri dikkatlerden kaçmadı.
Bu sözler üzerine şakalar da gecikmedi 

Kazığın sonuna kadar oturmadık mı daha palamutlu kısmıda mı var?Yani ya ben başka ülkede yaşıyorum ya da bu adam da sadece televizyondan izliyor herşeyi.

Ya bakanım sizi tek bir şeyle anacaklar yoğun istek üzerine hastaların sayılarını saklayan bakan.

Ayın 20 sinde sınavım vardır ve onedioda takılıyorumdur 😆😆😆 bu aralar ben de böyleyim; çok pişman olacağım..... yalnız bazı bakanların ve bağxı kişilerin bunadığını düşünen bir ben miyüm acaba👀👀👀
Üç kuruş döviz için açtınız bütün sınırları kapıları buraya gelen turistler korona değilse bile burada enfekte olup taşıyıcı görevini üstlendiler avrupa ülkelerinde virüs neden bu kadar fazla yaygın çünkü aşırı rahat ve umursamazlar
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın