Görüş Bildir
Haberler
Safiye Soyman ile Faik Öztürk Evli mi? İBO SHOW'a Konuk Olan Safiye Soyman ile Faik Öztürk Neden Evlenmiyor?

Safiye Soyman ile Faik Öztürk Evli mi? İBO SHOW'a Konuk Olan Safiye Soyman ile Faik Öztürk Neden Evlenmiyor?

Safiye Soyman ve Faik Öztürk magazin dünyasının en renkli çiftleri arasında yer alıyor. Ülke çapında Safiye ile Faik olarak tanınan ikilinin çok uzun süredir beraber olduğu biliniyor. Ekranların sevilen iki yüzü olan Safiye Soyman ve Faik Öztürk  dün akşam İbrahim Tatlıses'in sunduğu İBO SHOW'a konuk oldular. İkili birbirinden güzel şarkıları seslendirdiler. Ekranlarda görmeye alışkın olduğumuz çift hakkında araştırmalar başladı. Pek çok kişi Safiye Soyman ve Faik Öztürk'in evli olup olmadığını merak etti. Peki Safiye Soyman ve Faik Öztürk evli mi? Safiye Soyman ve Faik Öztürk neden evlenmiyor? Safiye ile Faik'in çocukları var mı? İşte tüm merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Hem ekranların hem de magazin dünyasının en sempatik çiftlerinden olan Safiye Soyman ve Faik Öztürk bu kez özel hayatlarıyla gündeme geldiler. Birlikte oldukları her an aralarındaki konuşmalarla çevredekilerin yüzünü güldürmeyi başaran ikili dün akşam İBO SHOW'a konuk oldu. Mikrofon başına geçen Safiye Soyman ve Faik Öztürk'ün programın ardından özel hayatları merak edildi. Yıllardır birlikte görmeye alıştığımız çiftin evli olup olmadığı arama motorlarında aratılmaya başlandı.

Safiye Soyman ile Faik Öztürk Evli mi?

Safiye Soyman ile Faik Öztürk Evli mi?

Sevilen şarkıcı Safiye Soyman ve ünlü iş insanı Faik Öztürk çok uzun zamandır beraberler. Safiye Soyman ve Faik Öztürk 1999 yılından beri ilişki yaşıyorlar. 23 senedir birlikte olan çiftin resmi bir nikahı bulunmuyor.

Safiye Soyman ile Faik Öztürk Neden Evlenmiyor?

Safiye Soyman ile Faik Öztürk Neden Evlenmiyor?

Türk sanat ve fantezi müziği ile gönüllere taht kuran şarkıcı Safiye Soyman, uzun yıllardır birlikte olduğu iş insanı Faik Öztürk'le neden evlenmediklerine dair bir açıklama yapmıştı. Soyman bu açıklamasında,

'Boşanmamak için evlenmiyorum, çünkü engelli bir oğlum var. Evlenmememde oğlumun etkisi büyük. Ancak ben ne metres hayatı yaşıyorum, ne de nikâhsız çocuk yapıyorum. Kimsenin üstüne kuma da gitmedim. Bu tartışmadan sonra olan bana oldu.' ifadelerine yer vermişti.

Safiye Soyman ve Faik Öztürk'ün Çocukları Var mı?

Safiye Soyman ve Faik Öztürk'ün Çocukları Var mı?

Şarkıcı Safiye Soyman, ilk evliliğini oldukça küçük bir yaştayken 1974 yılında Ziya Akaröz ile yapmıştır. İkilinin bu evlilikten Ümran Erler adında bir kızları ve Harun adında bir oğulları dünyaya gelmiştir. Safiye Soyman 1985 senesinde Ziya Akaröz ile evliliğini noktalamıştır..

İş insanı Faik Öztürk'ün de Göktuğ adında bir oğlu olduğu biliniyor.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın