Görüş Bildir
Haberler
Sadece Türkiye Sunucularında League of Legends Oynayanların Anlayabileceği 10 Şey

etiket Sadece Türkiye Sunucularında League of Legends Oynayanların Anlayabileceği 10 Şey

Ken Adams
22.02.2016 - 13:17

Dünyanın en popüler oyunlarından biri şüphesiz ki League of Legends. Türkiye'de de muazzam bir kitleye hitap eden oyun, her yıl giderek daha da büyüyen final organizasyonlarına ev sahipliği yapıyor. Ancak dünyadaki hemen hemen her unsurda olduğu gibi League of Legends'ın da bizden biri haline gelmesi ve bize özgü esprilere dahil olması durumu mevcut. İşte 10 maddede sadece Türkiye sunucularında LoL oynayanların deneyimleyebileceği eşsiz şeyler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kibarlığın da ötesinde maç başlangıcı

Herkes birbirine oldukça saygılı,bol şans dileyen, eğer ki önemli bir gün ve tarih ise onun önemini vurgulayan tavırlar sergiler. Bayramlara seyranlarda LoL chatleri güller açar.

2. Taa ki ilk kan dökülene kadar!

İşte tam bu anda olaylar silsilesi başlar ve Türk halkının ne kadar çabuk parlayıp, savaşa hazır hale gelebileceğini görürsünüz. Kimse kendine toz konduramaz, hatasını kabul edemez ama içten içe herkes yine kazanma hırsını kamçılamaya devam eder.

3. Birlik, beraberlik, maçı çevirme inancı

Her takımda biraz daha iyi huylu, takım arkadaşlarına sürekli güzel şeyler fısıldayan oyuncu vardır. İşte maçın elden gitmesine ramak kala bu oyuncu ilahi bir güçle tüm takım arkadaşlarını bir araya toplamayı başarır. Sonuç mu? Mükemmel uyum ve beraberinde gelen GG!

4. Yaratıcılığın sınırlarını zorlayan mazeretler

'Annem çokellalı ekmek yapmış ben afk.'

'Lee Sin aldım önümü göremiyorum ben afk.'

'Simitçiyi dövüyorlar kurtarup geliyorum ben afk.'

5. Adres beyanı

İşler ters gidip de yıldızlar bir türlü barışmayınca olay hep mahalledeki arkadaşları toplamaya geliyor. Ama tabii adres uzak çıkınca geri vites yapanların sayısı da bir hayli fazla. 

'Adres versene olm adres!'

'Londra'da paralmento binasının ordaki çeşmenin karşısında oturuyorum ben, gelsene.'

'Kardeş Londra'ya nasıl gittin napıyorsun nasıl oralar? Sistem oturmuş diyorlar doğru mu?'

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 7'den 70'e herkes

Sadece Türkiye sunucularına has zannedilen, ancak aslında her sunucuda olan yaş problemi. Türkiye'deki küçük yaşlı oyuncular sadece kendilerini kısa sürede belli edebiliyor. Nedense İngilizce konuşunda herkes karşısındakini 14 değil de 34 yaşında zannediyor. (Dram...)

7. Rus oyuncu kitlesinden uzak, daha huzulur bir atmosfer

Neredeyse tüm online oyunların atmosferini bozan Rus oyuncular, Türkiye serverlarına bulaşmamış durumdalar. Siz de 'Suka, Blyat!' duymaktan baydıysanız, sürekli oyunda hile yapmaya çalışan ya da konuşamadığınız insanlarla uğraşmaktan sıkıldıysanız Türkiye sunucularına bekleriz.

8. Başka hiçbir yerde olmayan gururlanma böbür böbür böbür

8. Başka hiçbir yerde olmayan gururlanma böbür böbür böbür

Ola ki bir Türk takımı uluslararası arenada mücadele etmeye görsün. Tüm sunucudaki oyuncular maç yaparken bir yandan temsilci takımımızı destekliyor, diğer yandan da maçını oynamaya çalışıyor. Tüm İngilizce gönderilerin altında Türk bayrakları mı ararsınız, Türkçe tezahüratlar mı hepsi bir arada renkli bir cümbüş adeta!

9. Şimşek hızında gönül alma

Maç sırasındaki bütün kavga kıyamet tek bir söz ile başladığı gibi yine tek bir sözle bitebiliyor. Taraflardan birinin hadi gel barışalım, özür dilerim demesi, can dostu olmaya yetiyor da artıyor bile. 

Birlikte, daha ileriye! Çünkü takım oyunu OP!

10. Sonuç olarak tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer...

10. Sonuç olarak tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer...

Kavgaları ve tartışmaları bu işin tuzu biberi. Biz birlikte olmayı seviyoruz ve kendimizi anlayan, kendi dilimizi, jargonumuzu bilen insanlarla oyun oynamayı istiyoruz. 

Elin Avrupalı oyuncusu sa iyi oyunlar dediğimde what diye cevap verecekse neyleyim ben öyle EU West'i...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bonus: KEL KOD VER!

Bonus: KEL KOD VER!

Başka nerde var bu muhabbet allasen? Hiçbir yerde yok. Keller sonunda kodlarını da dağıttı, oyuncuların sesini de duydu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
217
83
78
23
11
9
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Napoleon Bonaparte

Dedem gençliğinden beri sigara içermiş. Ben 10 yaşında felanken annem dedeme "Torununun evlendiğini görmek istiyorsan sigarayı bırakmalısın" demişti. Adamcağ... Devamını Gör

Nikola Tesla

mid or feed

Anonymous

Unutmuşsun: Velet, velet ve daha fazla velet. İki tanesi daha 8-9. seviyedeyken baron kesmeye çalışınca LoL'ü bıraktım. Pişman değilim.