Görüş Bildir
Haberler
Sadece "Aşırı Düşünenlerin" Anlayabileceği 18 Şey

etiket Sadece "Aşırı Düşünenlerin" Anlayabileceği 18 Şey

Cosmic Latte
02.08.2014 - 20:17 Son Güncelleme: 03.08.2014 - 01:41

Beyniniz düşünmekten erimek üzere, kendinize bu kötülüğü yapmaktan vazgeçin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Her şeyin altında bir anlam aramanız, genelde komplo teorileri ve bir kısa mesajdaki en ufak bir noktanın bile ne demek istediğiyle ilgili beyin patlatmanızla sonuçlanıyor.

2. Hayatınızdaki her kötü durumu olduğundan 100 kat daha ağır bir şekilde yaşıyorsunuz.

3. Bir şeyleri asla akışına bırakamıyorsunuz. Çünkü eğer sorunların detaylarının üstünden defalarca geçerseniz, belki sonucu değiştirir ya da bir sonuç getirir diye umuyorsunuz.

4. Muhtemelen hayatınızdaki hiçbir şeyden "emin" olmadınız. Okulunuzu seçmeden tutun, sevgilinize, markette alacağınız kepekli ekmek türüne ve hatta o gün ne giyeceğinize kadar hep endişe ve kararsızlık içerisinde oldunuz.

5. İnsanların paylaştığı şarkı sözlerinde aslında ne ima ettiklerine dair öyle isabetli fikirleriniz var ki; bu konuda Master yapmış kadar oldunuz.

www.funnyjunk.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Genellikle kritik düşünceleriniz isabetli olsa bile, yüzleşmeniz gereken en ağır gerçek; her şeyin altında derin bir anlam, bir gizem, bir başka ima bulunmadığı ve bunu kimsenin değil, sadece sizin fark etmiş olmanız yanılsaması.

7. Bir durum ya da ilişkiniz hakkında sürekli düşünüp taşınmalarınızı, yakınmalarınızı veya sadece hiçbir yere varmayacağını bile bile aynı konuşmaları, "aşırı düşünmelerinizi" paylaştığınızı bıkmadan dinleyen arkadaşlarınıza minnettarsınız.

8. Sürekli screenshot'larla ve canlı detaylarla, hayatınızda olup bitenleri arkadaşlarınıza danışmak, sizin için gündelik bir rutin.

9. Birinin kullandığı bir kelime eğer başka bir tarafa çekilebiliyorsa, mutlaka onu oraya çekecek, yanlış anlayacak ve bütün gününüzü kendinizi sersemletene kadar düşünerek geçireceksiniz.

s15.photobucket.com

10. Attığınız mesajlardan pişmanlık duymak, e-postalarınızı yazarken tereddüt etmek, twitlerinizi silip yeniden yazmak, bunların hepsi sizin işiniz. Çünkü söyleyebileceğinizi söylediğinizden daha farklı yapabilirdiniz ve yapmalıydınız da!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Gece içtikten sonra ertesi gün hissettiğiniz baş ağrısı vb. "Ya dün gece sarhoşken bilmemkimi arayıp bunları bunları saysaydım? Tam bir gerizekalı gibi görünürdüm." diyerek oluşturduğunuz korku ve paranoyanın yanında bir hiç.

12. Uyumak, sizin için en ama en zor şeylerden biri. Çünkü karanlıkta sessizce uzanmak, kimseler ya da bir şeyler tarafından bölünmeden düşünmek için ideal bir zaman.

12. Uyumak, sizin için en ama en zor şeylerden biri. Çünkü karanlıkta sessizce uzanmak, kimseler ya da bir şeyler tarafından bölünmeden düşünmek için ideal bir zaman.

13. Her durumun en ama en kötü senaryosuyla sonuçlanacağına kendinizi ikna etmiş durumdasınız.

14. Sosyal medya sizin için tam bir mayın tarlası. Her twitin altında kendinizle ilgili bir anlam, bir kötü ifade arıyorsunuz. Hele ki kullanılan emoji'lerden, birinin hayatınızın aşkına yavşayıp yavşamadığını tahlil etmeye çalışıyorsunuz.

15. Eğer biri sizden ayrılırsa, ya da reddederse, bunun attığınız yüzlerce tutarsız adım yüzünden olduğuna kendinizi ikna ediyorsunuz.

15. Eğer biri sizden ayrılırsa, ya da reddederse, bunun attığınız yüzlerce tutarsız adım yüzünden olduğuna kendinizi ikna ediyorsunuz.
İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Bir arkadaşınıza gururla "Bak bu insan bunu derken bunu kastetti, çözdüm işte!" deyince, "Ya abi aşırı ince düşünüyorsun, eminim aklının ucundan bile geçmemiştir yapma bu eziyeti kendine." tarzı cevaplarla karşılaşıp duruyorsunuz.

17. Birinin sizinle ilgili bir konuda yaptığı yorumun her açısı hakkında o kadar düşünüyorsunuz ki, kendinizi ikna edecek bir açıklama bulana kadar işkenceye devam ediyorsunuz.

18. Allah muhafaza eğer biri sizi Twitter ya da Instagram'dan unfollow ederse, kim ve neden olduğunu buluncaya kadar uyuyamazsınız.

,

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
603
122
98
49
45
39
15