Görüş Bildir
Haberler
Sadece 3 Dakikada 'Ufak Tefek Cinayetler'in İlk Bölümünü Anlatıyoruz

etiket Sadece 3 Dakikada 'Ufak Tefek Cinayetler'in İlk Bölümünü Anlatıyoruz

Daha başlamadan sosyal medyayı karıştıran, bir sürü yabancı diziye benzetilen bu dizi, 24 Ekim'de ilk bölümünü yayınladı. Malum, diziler 2 saat. Biz sizin için 3 dakikada anlatalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha bölüme başlarken "Keşke Allah beni parayla sınasa" dedirtecek bir parti görüyoruz. Şaşaalı ve hayvar esanslı bir yaşam.

Herkesin birbirini kıskandığı, partiye geldikleri eve göz değdirmekten kör oldukları bir yaşam.

Ardından bir çığlık duyuyoruz ve kefenin cebi yok dercesine zengin zengin pencereden düşüp ölüyor biri...

Gerçi biz ölsek kesin fakir fakir ölürüz...

Sorgulamalar yapıldığında da olay yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor. Fakat bu teyzeyi unutmayın; "Bir kadının ruju çok kırmızıysa..." diye giren TRT spikeri kendisi.

Komiseri müthiş oyuncu Tansu Biçer ve yardımcısını da geçen yılın en iyi çıkışlarından birini yapan Hayal Köseoğlu canlandırıyor.

Olay 1996'da yaşanan bir olay sonrasında kayıplara karışan Oya'nın geri dönmesiyle başlıyor. Kadınların hepsi afet!

Gökçe Bahadır Oya'yı, Tülin Özen Arzu'yu, Aslıhan Gürbüz Merve'yi, Bade İşçil ise Pelin'i canlandırıyor.

Oya'ya çok çektirdiğini bildiğimiz lise müdürlerinin vefat etmesiyle cenazede karşılaşıyorlar. Yüzlerdeki paniğe bakılırsa birileri lizozomla kuyruğunu bırakıp kaçacak gibi.

Yalnız Pelin liseden sonra direkt Firdevs Yöreoğlu Meslek Yüksekokulu okumamış mı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tamamı BAĞ-KUR girişli koca parası yeme uzmanı olduğu için Oya'nın doktor olmasına bile şaşırıyorlar. Oya Kadın Doğum doktoru, hem de iyi bir doktor.

Yaşlı bir adamla evlenmeden önce bekaret kontrolüne getirilen bir kızın intihara kalkışması üzerine direkt olarak 'Buradan atlarsan ölmezsin, sakat kalırsın. Yapma ben yardım edeceğim' diyor. Bu acaba geçmişte yaşanan olaya bir referans mı?

Grubu sindirmiş kontrol delisi Merve, Oya'nın peşini bırakmıyor tabii. Gel mahallene geri dön diyor. Bu işten hiç hoşlanmıyor Pelin.

Mahalle dediği de içinde koşu parkuru olan Beverly Hills bu arada...

Tabii biz tüm bunları sorgudan öğreniyoruz. Teyze çok iyi; "Demek söküp atamamış Oya. Hoş, dökülen yapraklar solup sararmaya mahkum değil midir?" diye aforizma kasıyor sorgu odasında.

Polisleri düşünsenize bir andan tweet atıyorlar bunları 😄 Meriç Acemi Kiralık Aşk'ta da severdi böyle aforizmaları.

Merve'nin Serhan isimli zengin ve finansçı bir eşi var. Kızı hariç herkese soğuk, mesafeli. Karısından hiç hoşlanmıyor ve bu konuda dev haklı.

Evin içinde sürekli talimat yağdıran, sıtaaaaaayğling diye konuşan, sikecılı kayınca buzullar yerinden oynamış gibi davranan rahatsız bir kadın çünkü.

Çünkü manyak karısı, istediği yere park edemedi diye arabayı arabayla ittirip bir de biber gazı sıkan biri. "Mervelere gitme yavrum"'daki Merve yani.

Gerçi burada biraz haklı gibiydi ama neyse...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Serhan, Oya ile karşılaştığında karısının tüm sahteliğinden uzak bu kadından anında hoşlandı. Muhtemelen gelecek bölümlerde Oya intikamını katmeriyle alır.

Bir dakika, neyin intikamı? Dur daha 1996 olayına gelmedik.

Oya'nın en çok paniklettiği insan Pelin ama. Takıntılı derecede sahiplendiği gevşek kocası Taylan, Oya'nın lisedeki sevgilisi çünkü.

Pelin Taylan'ı Oya'nın elinden almış. Kadın Doğum'da Oya'yı ziyaret edip 'iiiii na nılmaz bir cinsel hayatımız var' diye anlatacak kadar hala Oya'yı kıskanan ve tehlike olarak gören bir manyak. Bu arada, Merve'nin yerinde de gözü var.

Aldatma konusu epey gündemde. Aldatan da Arzu'nun göz tansiyonu çıkaran kombinleriyle dolaşan kocası Mehmet hem de. Hem de Merve'yle!

Adam çok akıllı olduğu için iyi saklıyor bu işi.

Merve'nin olayı örtbas etsin diye görevlendirdiği Pelin de tam tersi körüklüyor Arzu'yu. Yerini kapmak istiyor demiştik hatırladınız mı?

Sanki bana Amerikan devlet başkanı...

Peki neden bu kadar korkuyorlar Oya'dan, ne yapmışlar kıza 1996'da? Lise zamanında gittikleri bir gezide başlıyor her şey.

Cast muhteşem değil mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Merve'nin tahrik etmesiyle Pelin Oya'nın kıyafetlerini de alıp gidiyor. Arzu seyirci kalıyor... Kızı gölde yarı çıplak bırakıyorlar.

Oya'nın akıl hocası Edip Hoca'yı kandırıyor Merve. Göle, Oya'nın yarı-çıplak beklediği yere yönlendiriyorlar adamcağızı.

Tabii bunlar sorguda anlatılırken, herkes biliyorken nasıl kapanmış konu onu anlamıyoruz.

Bir de gidip üstüne bütün okulu çağırıyorlar oraya. Sanki uygunsuz bir vaziyette yakalanmışlar gibi...

Merve ve Pelin'in nasıl oynadıklarını, arkadan vurduklarını görünce bir insan o yaşta nasıl bu kadar kötü olur inanamıyorsunuz...

Ve işte o cenazesine gittikleri okul müdürü, Edip'in yerine geçmesinden korktuğu için bu olayı bahane ederek ikisini de okuldan kovuyor.

Taylan da Oya'yı terk ediyor tabii...

Oya da ailesinin bile ona inanmamasını kaldıramayarak intihar ediyor. Bölümün başında dediği gibi, ölmüyor ama çok zor atlatıyor. Bir daha çocuğun olmaz diyorlar.

Kemikleri rahim duvarını yırtmış. İmkansız olmasa da çok zormuş. Kadın Doğum seçmesi de muhtemelen bu yüzden.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Merve'nin motivasyonu ise o kadar basit ki; Oya'nın sesinin ondan güzel olması ve gruptaki yerini alması.

Ve tam bir Merve gibi tepki veriyor, sanki buna çok mutlu olmuş gibi.

Bir Taylan'la bir müzik grubu uğruna yakmışlar kızın da Edip'in de hayatını...

Edip senelerce Oya'ya destek olmaya devam etmiş, hala da görüşüyorlar. Artık iki arkadaşlar. Hatta Oya'nın intikam almaya, yüzleşmeye döndüğünü biliyor.

Ve işte böyle korkunç bir olayla yüzleşmeye geliyor Oya! Çakallar sofrasına kendi ayağıyla geliyor.

'Hepsi evlenmiş, hepsinin çocukları var. Çok iyi görünüyorlar. Çok mutlular.'

Pelin iki oyun oynadı o gün. Varan 1: Merve'yi Oya ile ilgili gaza getir, Oya'nın onun düzenini bozmak istediğini söyle.

Merve'nin kapattırdığı havuzu Oya tekrar açtırtmaya çalışıyormuş gibi lanse etti Pelin. 'Seni takmıyormuş, her şey onun istediği gibi olmaz' demiş güya Oya. Tamamen yalan tabii.

Merve eski defterleri çirkin bir şekilde açtı. Ona hak ettiği gibi davrandığını, Edip'e de iyi olduğunu söyledi. Oya'nın damarına öyle bastı ki...

Merve gittikten sonra Arzu kurtarmaya çalışsa da Pelin fişekledi; 'vallahi düpedüz dedi yan...'. Hem Merve'den hem Oya'dan kurtulmak istiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Varan 2: Merve'nin hırkasını Mehmet'in bagajına koy, Arzu'ya da hırkanın kimin olduğunu söyle. Arzu'yu Merve'nin üzerine sal.

Arzu zaten hırkayı görüp şüphelenmişken, aldatıldığı kadının Merve olduğunu öğrenince delirdi.

Oya zaten Merve'yi haklamaya gitmişken bir de yanına Arzu'yu gönder. Merve'yi köşeye sıkıştır. İyi plan Pelin.

Ve Merve'nin hazin sonu... Katil kim? Pelin elini sürmez gibi. Oya'nın tarzı değil sanki. Arzu mu yoksa?

Ya da Merve değil bir başkası mı acaba?

Totalde 8., AB'de 2., ABC'de 4. oldu. Total seyircisi bu kadar kargaşayı kaldıramayıp 'Kadın'a geçmiş gibi. Umarız bu kadar emek verilmiş iş, uzun ömürlü olur.

Totalde 8., AB'de 2., ABC'de 4. oldu. Total seyircisi bu kadar kargaşayı kaldıramayıp 'Kadın'a geçmiş gibi. Umarız bu kadar emek verilmiş iş, uzun ömürlü olur.

Bu arada gerçekten çekimler, müzikler, kostümler, mekanlar şahane. Ay Yapım kalitesi diye bir şey var gerçekten.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Demo da sevmiş ❤️

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cast gerçekten inanılmaz

Sonra niye totalde izlenmemiş 😂

Ah Aşk-ı Memnu... O zamandan beri pek görmüyorduk.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu biraz evet...

Sorgudaki teyze herhalde. Ay evet... Neyse çok uğraşmayalım.

Şimdi bir de Ezgi Mola giriyor diyorlar. Hadi bakalım...

Şimdi bir de Ezgi Mola giriyor diyorlar. Hadi bakalım...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
712
307
81
29
20
19
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tugbadnmzr

Dün akşam izledim.Oya'nın intikamını almasını istiyorum özellikle şu sarışın kadından.Dizide gerçekten çok sinir bozucu.Tam boğmalık !

gothamkrali

Sürekli erkek baş rollerin olduğu dizilerden bıkmıştık bence iyi oldu ve konusu da klişe türk dizileri gibi değil güçsüz ordan oraya sürüklenen kadın karakte... Devamını Gör

Son ki üç

Başarılı dizi. Birebir kopyalamaktan iyidir en azından. Kadro sağlam.