Görüş Bildir
Haberler
Saçlarınızı Kuruturken Şekillendirmenizi Sağlayacak Arzum Volume Pro Saç Şekillendirici İndirimde!

etiket Saçlarınızı Kuruturken Şekillendirmenizi Sağlayacak Arzum Volume Pro Saç Şekillendirici İndirimde!

Kübra B.
07.02.2024 - 18:01

Saçlarınıza hacim kazandırmak ve şekillendirmek için tasarlanmış yenilikçi bir ürün olan Arzum Volume Pro Saç Şekillendirici, hava üfleme özelliği sayesinde saçları ısı zararına uğratmadan kuruturken aynı zamanda istediğiniz stili yaratmanıza olanak tanıyor. Kullanıcı deneyimleriyle genellikle olumlu yönde olan bu ürün şimdi indirimde! Biz de sizin için ürünün öne çıkan özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını bu içeriğimizde bir araya getirdik. Gelin birlikte bakalım.

Bu içerik 07.02.2024 tarihinde güncellenmiş, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hava üflemeli saç şekillendirme, saçlarınızı kuruturken aynı zamanda şekillendirme avantajı sunarak size zaman kazandırıyor.

Hava üflemeli saç şekillendirme, saçlarınızı kuruturken aynı zamanda şekillendirme avantajı sunarak size zaman kazandırıyor.

1200 W motor gücüyle hava üflemeli saç şekillendirme, saçınızı istediğiniz şekle sokarken aynı zamanda kurutma işlemini de hızlı ve verimli bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlıyor.

Saçınızı kurutup şekil verme sürecinde statik elektriği azaltarak sağlıklı, parlak ve pürüzsüz görünmesini sağlayan iyon teknolojisiyle öne çıkıyor.

Saçınızı kurutup şekil verme sürecinde statik elektriği azaltarak sağlıklı, parlak ve pürüzsüz görünmesini sağlayan iyon teknolojisiyle öne çıkıyor.

İyon teknolojisi sayesinde saçınızın nem dengesi korunuyor. Saçlarınızın daha kolay taranmasını ve parlak görünmesini sağlıyor.

Saç şekillendirme işlemlerinde soğuk hava ayarı ise saçınızın daha kalıcı bir şekil almasını sağlıyor. Sahip olduğu bu özellik sayesinde, saçınızın şekli uzun süre boyunca korunuyor. Ayrıca, bu ürün saçınızın ihtiyacına ve istediğiniz şekle göre sıcaklık ayarlaması yapabilmeniz için 2 farklı ısı seçeneği sunuyor. Bu sayede, saç tipinize ve tercih ettiğiniz şekle en uygun ısıyı seçebilirsiniz.

İster saçınıza hacim katın, ister bukleler oluşturun ya da saç uçlarınızı düzleştirin.

İster saçınıza hacim katın, ister bukleler oluşturun ya da saç uçlarınızı düzleştirin.

Arzum Ar5063 Volume Pro Hava Üflemeli Saç Şekillendirici, 21 ve 40 mm seramik fırçaları ile her saç tipine ve uzunluğuna göre şekillendirme imkanı sunuyor. Kendi evinizin konforunda kuaför salonu deneyimi yaşayabilirsiniz.

Kompakt ve hafif tasarımı sayesinde seyahatlerinizde de yanınızdan ayırmayacaksınız.

Kompakt ve hafif tasarımı sayesinde seyahatlerinizde de yanınızdan ayırmayacaksınız.

Arzum Ar5063 Volume Pro Hava Üflemeli Saç Şekillendirici, yanmaz yüzeyi ile kullanıcılarına güvenli bir kullanım deneyimi vadediyor. Bu özellik sayesinde, cihazın yüzeyi aşırı ısınmıyor ve böylece kullanıcıların cildi korunmuş oluyor.

Enerji tasarrufu konusunda da oldukça dikkat çeken Arzum Ar5063, kullanılmadığı anlarda otomatik olarak kapanma özelliği ile enerji tasarrufu sağlıyor ve cihazın ömrünü uzatıyor.

Kullanıcı yorumları:

Kullanıcı yorumları:
  • Keşke daha önce alsaymışım. Boşa fön fırçalarına para vermişim. Verdiği ısı harika. Saçıma da çok güzel şekil verdi 5 dakikada. 

  • Eskiden çok fazla saç düzleştirici kullanırdım daha sessiz ve pratik diye ama saçımda yarattığı hasara bir çözüm arıyordum. Elim yatkındır aslında föne ama üşendiğim için çok tercih etmiyordum. Bu ürünün meşhur muadiline bakıyordum ama bana çok büyük gibi görünüyordu ve fiyatı değermi bilemedim. Bu ürünü şans eseri gördüm ve bayadır listemdeydi bir şans vermeye karar verdim ve aldım. İlk denememi bugün yaptım ve 5 dakikada saçımı yaptım ve hafif oluşu ayrı bir rahatlık hiç kollarım ağrımadı. O kadar pratik ki saçımı yapmaya zamanım yok demezsiniz asla. Uzun vadede performansını bilemem ama bozulsa bile yine aynısını alırım değer buna.

  • 'Ürün fiyat performans. Kalın ve sert saç tellerim var. Bu aletle kolayca fön çekebiliyorum. Hızlı kargo.'

  • Çok dalgalı, aşırı kabarık ve yoğun saçlarım var. Hepsini kurutmam bile 10-15 dakikamı alırdı, bu ürünle 3 dakika kuruttum 7 dakikada saçımı dışarı çıkabilir hale getirdim. Benim için en önemli şey zaman performans dengesi. 7 dakikada kuaför fönü olmaz ama saçımı kurutup düzleştirmemden çok daha kısa sürdü yine hacimli bir düzlük oluştu, artık saç şekillendirmek eziyet değil. Ürün harika💫

  • Ben çok memnun kaldım. Saçımı hemen şekillendiriyor. Çok iyi fırça kullanma kabiliyetim olmamasına rağmen baya güzel yapıyor saçımı.

  • Hafif, düzleştiriciye göre saçlar daha havalı, kullanışlı.

  • 5 dakikada saçıma fön cektim. Özenmeden yaptığım saç bile gayet iş görür görünümdeyken özenerek yapılanın nasıl muhteşem olacağını hayal bile edemiyorum. Gerçekten başarılı bir ürün. Dışarıda fön çektirip o kadar para bayılmaya gerek yok artık. Bu kadar iyi olduğunu bilseydim daha da ucuzken alırdım.

  • Elim ayağım eğer bi kuaföre gidecek vakit bulamıyorsanız kuaför ayağına geldi çok kullanışlı saçlarım ince telli ve kıvırcık eliniz alıştıktan sonra çok kullanışlı oluyor.

Arzum Ar5063 Volume Pro Hava Üflemeli Saç Şekillendirici tam benim aradığım ürün diyorsanız % 21 indirimle 989 TL'ye buradan sepetinize ekleyebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın