Görüş Bildir
Haberler
Saçlarının Başından Geçenlere Göre Ruh Yaşını Söylüyoruz!

etiket Saçlarının Başından Geçenlere Göre Ruh Yaşını Söylüyoruz!

Astrophel
12.07.2019 - 14:04

Yalnızca kadınlar değil, hepimiz iç dünyamızda yaşadıklarımızı dış görünüşümüze yansıtıyoruz. Bu durumdan nasibini alanlar listenin başında ise tabii ki saçlarımız var. Hadi, ruhunun kaç yaşında olduğunu öğrenmek için bize saçlarının başına gelenleri anlat!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Her şeyden önce yaşını öğrenmeliyiz!

2. Çocukluk fotoğraflarında sıkça karşılaştığın, annenin hayal dünyasını açıkça ortaya koyan saç modeli bunlardan hangisine daha çok benziyor?

3. Hayatının herhangi bir döneminde kâkül kullandın mı?

4. Hiç saçını boyadın mı peki?

5. Boya demişken, renkli saçlar hakkında ne düşünüyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dünyada iki tip insan vardır: Kısa saç insanı ve uzun saç insanı. Tarafını seç!

7. Son olarak saçlarını ne sıklıkla yıkadığını da merak ediyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin ruhun 17 yaşında!

Hayata 17 yaşında bir gencin heyecanıyla bakıyorsun sen. Tazecik bir ruhun, kıpır kıpır bir enerjin var. Hayvanları, gezmeyi, yemeyi, eğlenmeyi yani kısacası yaşamayı seviyorsun! Kaç yaşında olursan ol bu enerjinden hiçbir şey kaybetmeyeceğine de eminiz çünkü bu senin karakerinle ilgili. Mutlu olmak için çabalamıyorsun, aldığın her nefes senin motivasyonun olmuş. Diyecek fazla şey yok açıkçası, mutluluğun daim olsun!

Senin ruhun 23 yaşında!

Öncelikle senin ruh yaşını ölçmeye çalışırken epey zorlandığımızı belirtmek isteriz. Bunun nedeni ise heyecan ve olgunluk arasındaki dengeyi çok zor kuruyor olman. Bazı şeyleri görüp geçirmiş olmanın etkisiyle artık olaylara bir tık daha sakin yaklaşmaya çalışsan da içindeki yaşama enerjisi öyle kuvvetli ki çoğu zaman dengeyi yakalamakta zorlanmana neden oluyor. Ee genç olmak da böyle heyecanlı ve beklenmedik bir şey değil mi zaten, senin gibi her daim genç hissedecek birinin bu duruma alışması gerek ;)

Senin ruhun 29 yaşında!

Senin ağırbaşlı karakterin zamanla kazandığın bir şey değil, doğuştan gelen bir özelliğin. Ayakları yere basan ve kendinden emin tavırlarıyla herkesi kendine hayran bırakan birisin. Biraz yorulduğunu da söylemekte fayda var tabii ki ama hayata karşı olan heyecanını da kaybetmemişsin. Örneğin hayal kurmuyor değlsin ama bulutların üzerinde uçmak yerine rasyonel hayallerin peşinden koşmayı daha motivasyonel buluyorsun. Uzun lafın kısası sen hayatı anlamayı ve kendini tanımayı başarmış örnek bir ruha sahipsin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
313
145
79
43
20
11
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Efecan Menci

Ruh halim 23 yaşındaymış :D

Wendy Witsmen

Ruh halim 17 yaşındaymış😁

Pasif Kullanıcı

Senin ruhun 23 yaşında! Öncelikle senin ruh yaşını ölçmeye çalışırken epey zorlandığımızı belirtmek isteriz. Bunun nedeni ise heyecan ve olgunluk arasındaki... Devamını Gör