Görüş Bildir
Haberler
Saç Falınıza Bakıyoruz: Bize Saçlarını Anlat, Sana Geleceğini Anlatalım!

etiket Saç Falınıza Bakıyoruz: Bize Saçlarını Anlat, Sana Geleceğini Anlatalım!

Yung Boş Ada
23.11.2018 - 16:13 Son Güncelleme: 28.12.2018 - 14:14

Saçların geleceğin hakkında neler söylüyor?

Haydi testi çöz ve öğren!

1. Cinsiyetini söyle bakalım

2. İlk olarak şunu öğrenelim: Kışın bile duş almadan evden çıkmam diyenlerden misin?

3. Saçların uzun mu yoksa kısa mı?

4. Ne sıklıkla saçını kestirirsin?

5. Daha önce saçını boyattığın oldu mu?

6. Peki gün içerisinde saçını sık sık tarayanlardan mısın?

7. Söyle bakalım, saçlarında beyaz var mı?

8. Söyle bakalım, saçların ince telli mi kalın telli mi?

9. Ve son olarak, saç rengin bu tonlardan hangisine daha yakın?

Senin geleceğin çok ama çok parlak!

Saçlarının bize anlattığı kadarıyla seni güzel bir gelecek bekliyor. Sen sürekli mantıkçı hareket eden bir insansın. Yaptığın her şeyi bin kez düşündükten sonra yaparsın. Eğer bir şeyi istiyorsan da sonuna kadar mücadele edersin. Bu yüzden sen gelecekte istediğin  hayatı yaşayacaksın. Çünkü bunun için elinden geleni yapıyorsun. İleride çok mutlu olacağın bir işin olacak. Ve güzel bir evliliğin olacak gibi. Hayalini kurduğun o geleceğe ulaşmana çok ama çok az kaldı.Şu anda belki çok zorluk çekiyorsun. Zaman zaman umudunu kaybediyorsun ama unutma her şey ileride daha güzel bir hayat yaşayabilmek için. Her şeyin bir nedeni vardır. Sen de çektiğin bunca sıkıntının karşılığını ileride kat kat alacaksın. Ve bu günleri hatırlayıp kendinle gurur duyacaksın. Unutma güzel günlere ulaşabilmek için bugünü aşmalısın. Her şey senin elinde!

Sen gelecekte saygın bir insan olacaksın!

Saçlarının bize anlattığı kadarıyla senin geleceğin tam da istediğin gibi olacak. Sen ileride herkes tarafından saygı duyulan bir insan olacaksın. Herkes tarafından tanınacak ve konuşulacak bir konumun olacak. Bu senin mesleğinin verdiği bir şey olsa gerek. Çünkü her zaman önemli işler peşinde koşuyorsun. Adım adım gittiğin bu yolun sonunda zirveye ulaşacaksın. Tabi kazancın da epey fazla olacak. Ve istediğin hayatı yaşayacaksın. Nasıl olur deme sakın. Saçların böyle söylüyor. Tüm bunların seni aşağı çekmeye çalışan insanlar da olacak. Tabi bunlar seni çok yıpratacak. Belki de yorulacaksın ama sen her şeyin üstesinden geleceksin. Kendini yoğun iş temposuna kaptırdığın için biraz geç evleneceksin. Ama hayatının aşkını da o zamanlar bulacaksın.

Hayatını doya doya yaşayacağın bir geleceğin olacak!

Saçlarının bize anlattığı kadarıyla geleceğin aslında şu an hayalini kurduğun durumdan çok farklı olacak. Hayatında ani değişikler olacak ve sen kendini bambaşka bir konumda bulacaksın. İlk başlarda 'Ben neden buradayım? diye sorgulayacaksın. Fakat sonrasında o kadar mutlu olacaksın ki sen bile bu duruma şaşıracaksın. Mesleki anlamda bambaşka bir iş yapacaksın. Çünkü kendini farklı bir alanda çok daha iyi olduğunu fark edeceksin. Ve o alanda kendini geliştireceksin. Şimdilerde olduğu gibi sürekli ileride de çok çalışacaksın. Çünkü boş durmayı hiç sevmeyen bir insansın. Bu da gelecekte çok para kazanacağına işaret ediyor. Kalan zamanlarında da sosyal aktivitelere katılacak ve aktif bir insan olacaksın. Hem çalışacak hem de eğleneceksin. Hayatını doya doya yaşayacaksın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
626
370
165
71
44
28
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Narmin

Sen gelecekte saygın bir insan olacaksın! İnşallah hadi bakalım))

Nevra Kurt

ayn

Ennur Ceren Arslan

Sen gelecekte saygın bir insan olacaksın!

Pasif Kullanıcı

Sen gelecekte saygın bir insan olacaksın! HAHAHAHA kelim lan ben..yaş 45 neyin geleceği amk..