Görüş Bildir
Haberler
Saatlerce 'Ne İzlesem?' Diye Düşünenler İçin Onedio Editörleri Olarak Bu Ay Önerdiğimiz Harika Dizi ve Filmler

Saatlerce 'Ne İzlesem?' Diye Düşünenler İçin Onedio Editörleri Olarak Bu Ay Önerdiğimiz Harika Dizi ve Filmler

Aburoski
30.09.2021 - 11:18

Kara kara saatlerce 'Ne izlesem?' diye düşünüyorsun değil mi? Artık bu düşüncelere son verelim istedik ve senin için bu ay boyunca editörler olarak izlediğimiz filmleri ve dizileri sıraladık. Bakalım listeden hangilerini beğeneceksin? 

Dizi konuları beyazperde.com sitesinden alınmıştır. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Y: The Last Man

Y: The Last Man

Dünya, nedeni bilinmeyen ani bir salgınla vuruluyor ve dünya üzerinde yaşayan erkek cinsine sahip (Y kromozomlu) tüm insan ve hayvanlar çok kısa bir süre içerisinde hayatını kaybediyor. New York’ta yaşayan Yorick isimli genç bir erkek ve onun maymunu hariç.

Hayatta kalan kadınlar kayıplarının acısıyla başa çıkmaya çalışırlarken bir yandan da kaosun hakim olduğu yeni hayat şartlarına alışmak mecburiyetindedirler. Elektrik, su, yiyecek tedariki başta olmak üzere birçok altyapı çöker. Geleceğe dair umut yok olma tehlikesi altındadır. Yukarıda sözünü ettiğimiz tek erkek. Bu büyük olaydan önce sihirbazlıkla uğraştığı küçük ve normal bir hayatı olan Yorick için bundan sonraki süreçte hiçbir şey normal olmayacaktır.

IMDb 6.4

22dakika.org

Le Bal Des Folles

Le Bal Des Folles

Genç bir kadın olan Eugenie’nin eşsiz bir yeteneği vardır. O, ölüleri duyup, görebilmektedir. Çok geçmeden ailesi onun bu sırrını keşfeder ve Eugenie babası ve erkek kardeşi tarafından La Pitié Salpêtrière nöroloji kliniğine yatırılır. Ancak Eugenie, aslında olmaması gereken bu hastaneden kaçmayı başarır.

IMDb 6.6

Hit&Run

Hit&Run

Mutlu bir evliliği olan bir adamın hayatı, karısı Tel Aviv'de gizemli bir şekilde öldürülmesiyle alt üst olur. Karısının ölümünün ardındaki gerçeği ortaya çıkarmaya kararlı olan adam, bu süreçte kendisini New York'tan Tel Aviv'e uzanan, sırlar ve entrikalarla örülmüş tehlikeli bir ağın ortasında bulur.

IMDb 7.1

Homecoming

Homecoming

Gizli bir devlet tesisinde çalışan insanların hayatının ve tesiste yaşananların anlatılacağı Homecoming dizisinde; Julia Roberts sosyal hizmet görevlisi Heidi’yi, Bobby Cannavale hırslı patron Colin Belfast’i, Stephan James ise sivil hayata dönmeye çalışan bir asker olan Walter Cruz karakterini canlandıracak.

Mr. Robot dizisinin yaratıcısı Sam Esmail'in hazırladığı psikolojik gerilim türündeki yapımın senaryosunu podcast’in yaratıcıları Eli Horowitz ve Micah Bloomberg kaleme alıyor. Dizi dünya çapında yalnızca Amazon Prime Video platformunda izleyiciyle buluşacak.

IMDb 7.5

Alice in Borderland

Alice in Borderland
postkolik.com

İşsiz bir genç olan Ryohei Arisu zamanını bilgisayar oyunu oynayarak geçirir. Bir sabah uyandığında Tokyo’da hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını fark eder. Kendisini büyük bir oyunun içinde bulan Arisu ve arkadaşları hayatta kalmak için oyunu kurallarına göre oynamak zorundadır. Hayatı tehdit eden oyunlarda tek başına mücadele eden Usagi ile tanışan Arisu, bu yeni dünyanın sırrını çözmek için birlikte hareket etmeye karar verir.

IMDb 7.7

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gece Yarısı Ayini

Gece Yarısı Ayini

Gece Yarısı Ayini, küçük bir topluluğun yaşadığı ıssız adada hayat bulan esrarengiz bir hikayeyi konu ediyor. Adaya, karizmatik ve gizemli bir rahibin gelmesi ile birlikte birtakım sıra dışı olaylar meydana gelmeye başlar.

IMDb 7.9

The Fall

The Fall

Psikolojik gerilim türündeki dizide, iki avcının hayatı işleniyor. Biri kurbanlarının Belfast’ın içinden ve çevresinden seçerek onları gizlice takip eden bir seri katil, diğeri ise MET’de çalışan yetenekli bir dedektif amiri. Allan Cubitt’in yaratıcısı olduğu dizinin oyuncu kadrosunda Gillian Anderson, Jamie Dornan, John Lynch, Aisling Franciosi, Niamh McGrady gibi isimler yer alıyor.

IMDb 8.1

Squid Game

Squid Game

Para sıkıntısı çeken yüzlerce oyuncu, tuhaf bir davet alır. Davette onlara cazipi bir ödül karşılığında çocuk oyunlarında yarışmaları teklif edilir. Teklifi kabul eden oyuncular, yarışmayı kazanırlarsa 40 milyon dolarlık büyük ödülün sahibi olacaktır. Ancak ödül cazip olsa da oyunun ölümcük riskleri vardır.

IMDb 8.3

Downton Abbey

Downton Abbey

Downton Malikanesi'nde yaşayan Crawley Ailesi ve malikanenin çalışanlarının hayatı üzerine kurulu olan dizi, bir dönem dizisi. 1912'den itibaren başlayan hikaye sezonlar içerisinde 20'lere kadar uzanıyor.

Grantham Kontu Robert Crawley ailesi ile mutlu bir hayat sürdüğünü düşünürken her şey, 15 Nisan 1912'de Titanik'in buzdağına çarpması ile birlikte bir daha eskisi gibi olmayacak şekilde değişir. Crawley Ailesi iki üyesini çarpışmada kaybetmiştir.

IMDb 8.7

Geçtiğimiz ayın önerilerine de buradan bakabilirsiniz;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
9
4
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın