Görüş Bildir
Haberler
Saadet Partisi Maske Dağıtımında Yaşanan Karmaşayı 'Super Mario' Oyunu ile Anlattı

etiket Saadet Partisi Maske Dağıtımında Yaşanan Karmaşayı 'Super Mario' Oyunu ile Anlattı

Saadet Partisi maske dağıtımında yaşanan problemleri 'Super Mario' oyununa uyarlayarak anlattı. Videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 'Bu kadar zor olmamalıydı' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye'de koronavirüse karşı önlem olarak sosyal alanlarda kullanımı zorunlu olan maskenin dağıtımında çok kez yöntem değişikliğine gidildi. Vatandaşların mağduriyeti bir türlü giderilemeyince en sonunda satışının serbest bırakılmasına karar verildi.

Saadet Partisi maske dağıtımında yaşanan karmaşayı 'Super Mario' oyunu üzerinden esprili bir şekilde anlattı. Saadet'in yaptığı uyarlamada 'Super Mario' karakterinin yerinde bulunan 'Super Maske' oyun içerisinde aşamalardan geçerek maskeye ulaşmaya çalışıyor. 'Mario' ilerlerken diğer yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun açıklamaları duyuluyor.

İşte o video 🎥

Oyunun sonunda 'Mario' maskeye ulaşırken, şu ifadeler yer aldı:

'Önce maske satışı yasaklandı.

PTT ile dağıtılamadı.

E-Devlet ile olamadı.

Telefonlara kod gelmedi.

İş yerlerine ulaşmadı.

Maske satışı serbest bırakıldı.

Maskeye ulaşmak bu kadar zor olmamalıydı.'

Karamollaoğlu: "Bu kadar zor olmamalıydı"

İçeriğin Devamı Aşağıda

Videoyu Twitter hesabından paylaşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 'Maskeye ulaşmak bu kadar zor olmamalıydı' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
601
398
108
18
15
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
limbo

Dünya görüşüm şu Saadet'in durduğu noktaya uzak belki ama memlekette bu tip akılcı şeylerle farkındalık yaratmaya çalışan ve hakkıyla üstesinden gelen çok az... Devamını Gör

Resho

Keşke partiler birbirlerini ayrıştırmadan, vizyoner, mantıklı, algı yapmadan eleştirebilse. Saadeti günahım kadar sevmem ama bu tarz işlerde başarılı bir ek... Devamını Gör

Akdeniz Ege

Bitmeyen nefret söylemlerinin yerini böyle kaliteli ve mizahi eleştiriler alsa keşke..