Görüş Bildir
Haberler
"Ryan Donk Transferi Bugün Yarın Netleşir"

"Ryan Donk Transferi Bugün Yarın Netleşir"

Batuhan
22.12.2015 - 12:56

Galatasaray'ın Ryan Donk transferi hakkında AMK Spor'a açıklama yapan Kasımpaşa teknik direktörü Rıza Çalımbay 'Sezon sonu zaten sözleşmesi bitiyor. İstediği parayı da biz karşılayamıyoruz. Turgay Ciner bugün yarın son kararını verir her şey netleşir' dedi. Rıza Çalımbay ayrıca Galatasaray'dan Umut Bulut'u istediğni ancak Mustafa Denizli'nin reddettiğini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk yarıdaki teknik direktör değişikliği sonrasında devre arası transfer isteyen Mustafa Denizli’nin kadrosuna katacağı ilk oyuncu Kasımpaşalı Ryan Donk oluyor.

Felipe Melo’nun gönderilmesinden sonra ön liberoda sıkıntı yaşayan sarı kırmızılı takım bu alandaki eksikliği Ryan Donk ile kapatıyor.

'Bugün yarın kesinleşir'

Galatasaray’ın Kasımpaşa’dan istediği Ryan Donk hakkında AMK Spor’dan Ali Can Yaycılı'ya açıklama yapan Rıza Çalımbay şunları söyledi:

Donk’un sezon sonunda sözleşmesi zaten bitiyor. Bizden istediği parayı da karşılayamayız. Son kararı Turgay ağabey(Turgay Ciner) verecek. Bugün yarın netleşir.

“Umut Bulut'u istedim vermediler'

“Ben Galatasaray’dan Umut Bulut’u istedim ancak Mustafa Denizli veremeyeceğini söyledi. Burak’ın sakatlığından dolayı Umut Bulut Galatasaray için çok önemli. Ayrıca Galatasaray’ın bizden Eren Derdiyok’u istemesi gibi bir konu söz konusu olmadı. Olsa da ben Eren Derdiyok’u vermem.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
1
0
0
0
0
0