Görüş Bildir
Haberler
Rusya'nın Nükleer Tehtidine Karşı ABD'nin 'Kıyamet Uçağı' 7/24 Hazır Bekliyor

Rusya'nın Nükleer Tehtidine Karşı ABD'nin 'Kıyamet Uçağı' 7/24 Hazır Bekliyor

Tüm dünyanın gözü kulağı Ukrayna'daki savaşta! Rus lider Putin, ne pahasına olursa olsun Ukrayna'yı ele geçirmek istiyor. Rusya'nın nükleer tehdidine cevap veren ABD Dışişleri Bakanı Blinken; 'Gereken cevabı vermeye hazırız' dedi. ABD'nin kıyamet uçağı ise havalanarak dünyaya mesaj verdi. Kıyamet uçağı nükleer patlamaya da dayanıklı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin dokuzunca gününde dünyayı tedirgin eden bir olay yaşandı. Avrupa'nın en büyük nükleer enerji santrali olan Zaporijya bombalandı. Rus ordusu ayrıca tesisi ele geçirdi. Amaç, Ukrayna halkının enerjisini kesmek. ABD'nin 'kıyamet uçağı' ise Putin'in nükleer silah tehdidinin ardından dört buçuk saatlik bir uçuş yaptı.

Mynet'in haberine gören nükleer bir çatışma durumunda uçan bir komuta merkezi sağlamak için modifiye edilen Boeing 742, diğer erken uyarı jetleriyle birlikte havalandı.

Amerika'nın nükleer bir çatışma durumunda uçan kontrol merkezi olarak tasarlanan 200 milyon dolarlık 'kıyamet uçağı', Vladimir Putin'in Rusya'nın nükleer güçlerinin hazırlığını artırmasından saatler sonra Pazartesi günü dört buçuk saatlik bir eğitim sortisine gönderildi.

Modifiye edilmiş bir Boeing 742

Modifiye edilmiş bir Boeing 742

Askeri uçuş izleme siteleri, 'GORDO15' çağrı işaretine sahip modifiye edilmiş Boeing 742'nin Nebraska'daki bir ABD Hava Kuvvetleri üssünden havalandığını ve balistik füzeleri izlemek için kullanılan diğer uzman erken uyarı jetleri eşliğinde bir görev yürüttüğünü gösterdi.

Günlerce havada kalabilen ve nükleer bir patlamadan kaynaklanan elektromanyetik darbeye dayanacak şekilde tasarlanan uçak, rutin eğitim ve hazırlık görevleri yürütüyor. En az bir E4-B de her zaman 7/24 hazır tutuluyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
2
1
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Darbeli Matkap

Bir yerinizde patlasın o nükleer bombalar. Patlatın lan patlatında kurtulun koduklarım