Görüş Bildir
Haberler
Ruhunun Derinliklerine Bakarak Sıra Dışı Gücünün Ne Olduğunu Söylüyoruz!

Ruhunun Derinliklerine Bakarak Sıra Dışı Gücünün Ne Olduğunu Söylüyoruz!

Easterling
01.04.2023 - 13:41

Ruhunun derinliklerine bir gezintiye çıkıyoruz. Bakalım orada hangi sıra dışı güç ile karşılaşacağız? 

Öğrenmek için teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim!

2. Bir de yaşını öğrenelim mi?

3. Bu takım yıldızlarından birini seçmeni istiyoruz!

4. Şimdi de bir Star Wars karakteri seçmeni istiyoruz!

5. O zaman bir de uzay film seç bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ay'ın bir yüzünü seçmeni istiyoruz şimdi de!

7. Hangi özelliğe sahip insanlarla arkadaşlık kurman imkansız?

8. Daha önce uzaya gönderilmiş bu hayvanlardan birini seç hadi!

9. Bu görsel sana nasıl hissettirdi?

9. Bu görsel sana nasıl hissettirdi?

10. Son olarak, bu renklerden favorin olanını seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Zihin Okuma!

Zihin Okuma!

Senin sıra dışı gücün bir bakışta insanların aklından geçenleri okuyabilmen! Karşındakilerin hareketlerini, mimiklerini fazlasıyla doğru yorumluyor, sana yalan söyleyip söylemediğini ya da ne anlatmaya çalıştığını hemen fark edebiliyorsun. Aslında bu yeteneğin gelişmiş zekandan kaynaklanıyor. Zaman zaman her şeyi bu kadar net görebilmek seni yorsa da bu halinden gayet memnunsun!

6.His!

6.His!
onedio.com

Senin en sıra dışı gücün gelişmiş 6.hissin! İyi veya kötü herhangi bir şey muhakkak senin içine doğuyor ya da gördüğün rüyalar sık sık gerçek oluyor. Zaman zaman bu özelliğin seni ve çevrendekileri korkutsa da bir yandan da hoşuna gidiyor. Çünkü hislerine güvenerek hareket ettiğin hiçbir şeyden pişman olmuyorsun, özellikle de insanlar konusunda!

Empati!

Empati!

Senin sıra dışı gücün empati yeteneğin! Karşındaki kim olursa olsun kendini onun yerine koyabildiğin için kimseyi yargılamıyorsun. Bu özelliğin sayesinde ilişkilerinde daima ortak noktayı bulabiliyor herkese uyum sağlayabiliyorsun. Aynı zamanda elinden geldiğince insanlara yardım etmeye sorunlarını çözmeye çalışıyorsun. Hal böyle olunca da sosyal çevren tarafından oldukça sevilen bir insan haline gelmişsin.

Yaşam Enerjisi!

Yaşam Enerjisi!

Senin sıra dışı gücün yaşam enerjin! Duruşun ve daima pozitif oluşunla hayranlık uyandırıyorsun. Ne yaşarsan yaşa karşına çıkan her olayda olumlu bir taraf görmeye ve bundan ders almaya çalıştığın için doğal olarak hayat enerjin hep yüksek. Bu kadar optimist biri olduğun için özellikle de insan ilişkilerin oldukça kuvvetli ve çevren tarafından çok seviliyorsun. Bu yüzden de sensiz herhangi bir ortam ya da aktivite düşünülemiyor!

İkna!

İkna!

Senin sıra dışı gücün eşsiz ikna yeteneğin! Sen çevrendeki insanların her hareketini adeta kitap gibi okuyor ve zamanı geldiğinde herhangi bir konuda onları ikna edebilmek, etkileyebilmek adına bunlardan faydalanıyorsun. Ancak bunları yaparken karşındakini manipüle etmiyor onun ne hissettiğini veya hissedeceğini de düşünerek hareket ediyorsun. Bu da seni özellikle insan ilişkilerinde oldukça kuvvetli biri haline getiriyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
80
27
7
7
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
a

empatim olsa bile sevilmiyorum.

Necla Kaplan

Yaşam Enerjisi!

Sıla Gündüz

Senin sıra dışı gücün empati yeteneğin!