Görüş Bildir
Haberler
Ruh Eşini Bulabildin mi?

etiket Ruh Eşini Bulabildin mi?

Selluka
30.05.2023 - 23:47

Ruh eşinizi bulduğunuzda önceki ilişkilerde yaşadığınız güven sorununu aşar, kendinizi rahatlamış hissedersiniz. İstemeseniz bile ona güvenir, her şeyin onunla birlikte yoluna gireceğine inanırsınız. Herkesin bir ruh eşi olduğu da gerçek.

Peki sen ruh eşini bulabildin mi? 

Cevabı öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Aşka inanıyor musun?

3. Senin için hangisi daha önemli?

4. Sevdiğin kişinin aynı zamanda en yakın arkadaşın olabileceğini/olduğunu düşünüyor musun?

5. Seni konuşmadan anlayabilen, canın sıkkın olduğunda söylemeden fark edebilen biri var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sence aşağıdakilerden hangisi senin "Tamam, ruh eşimi buldum!" demeni sağlar?

7. Son olarak, her hayaline istemeden de olsa dahil ettiğin biri var mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bulmuşsun!

srv.onedio.com

Senin hayatında her anını beraber geçirmek için can attığın, yanından ayrıldığında içinin gittiği biri var. Onunlayken o kadar mutlu ve huzurlusun ki, onun sayesinde dünyanın hala güzel bir yer olduğuna inanıyorsun. Aranızdaki uyum herkes tarafından fark ediliyor. Birbirinizi her zaman anlayışla karşılayıp hayallerinizi destekliyorsunuz. Siz sadece iki aşık değil, aynı zamanda birbirinizin hayat arkadaşısınız. Bu devirde ruh eşini bulmak çok kolay olmayabiliyor, birbirinizi asla kaybetmeyin!

Yakında bulacaksın!

Senin ruh eşin yakınlarda bir yerde. Onunla tanışmış ama daha farkına varamamış olabilirsin. Etrafına biraz daha iyi bakıp çok iyi anlaştığın, hayatını güzelleştiren birilerinin olup olmadığına bir göz at deriz. 😉 Hayatında çok güzel bir döneme girecek, her hayaline dahil edebileceğin biriyle aşk yaşayacaksın. Öyle bir aşık olacaksın ki herkes senin bu halini hayranlıkla izleyecek!

Daha bulamamışsın...

Ruh eşinle henüz karşılaşamamışsın. Kafandaki özelliklere tam olarak uyan biri henüz karşına çıkmamış. Sen beraber eğlenebileceğin, yanında her zaman huzur bulabileceğin ve güvende hissedeceğin birini arıyorsun. Senin hayatına girecek kişi sadece sevgilin değil aynı zamanda en yakın arkadaşın olmalı. Hayallerini paylaşıp destek göreceğin, beraber gülüp ağlayabileceğin hayat arkadaşın yakında bir yerlerde seni bekliyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2543
1490
941
812
687
518
480
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nrgsss

Bulmuşsun! Çıktı ama öyle bir şey yok😃

Akıllı vatandaş

Bulmuşum!Senin hayatında her anını beraber geçirmek için can attığın, yanından ayrıldığında içinin gittiği biri var. Onunlayken o kadar mutlu ve huzurlusun k... Devamını Gör