Görüş Bildir
Haberler
Ronaldo'dan Hat Trick Rekoru

Ronaldo'dan Hat Trick Rekoru

Batuhan
06.10.2014 - 15:25

Real Madrid forması giyen Cristiano Ronaldo, ligde Athletic Bilbao maçında kariyerinin 22. 'hat-trick'ini yaparak İspanya'nın futbol efsanelerinden Di Stefano ve Zarra'nın rekorunu egale etti.

Son haftalarda üstün performansını Real Madrid'in Athletic Bilbao'yu 5-0 yendiği karşılaşmada da tekrarlayarak 3 gol atan Portekizli yıldız, böylece 7 haftası tamamlanan ligde 3. kez hat-trick yapmış oldu.

Kariyerindeki 22. hat-trick'e ulaşarak Alfredo Di Stefano ve Telmo Zarra'nın rekoruna ulaşan Ronaldo, İspanyol basınına yaptığı açıklamada, Real Madrid'in her geçen gün daha uyumlu bir takım haline geldiğini belirterek, 'Bilbao karşısında da harika oynadık ve çok mutluyuz' şeklinde konuştu.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti de takımının ileri bölgesinde oynayan yıldız futbolcularını överek, 'İleri üçlüm mükemmel. Cristiano 3, Karim Benzema 2 gol attı ve Gareth Bale ise yaptığı 2 asist ve sahadaki çalışkanlığıyla takımı sürüklüyor' değerlendirmesinde bulundu.

İtalyan teknik adam, bu üçlünün aynı anda ilk 11'de oynamasının takım için çok gerekli bir unsur olduğunu da vurguladı.

La Liga'daki gol sayısını 13'e çıkaran Portekizli yıldız, 20 takımlı ligde yer alan 17 takımdan daha çok gole imza atarak da dikkati çekti.

Muhabir: Doğa Kırmızıoğlu | AA

Kaynak: http://www.aa.com.tr/tr/u/400293--ron...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0