Görüş Bildir
Haberler
Ronaldinho 6. Lige Mi Transfer Olacak!

Ronaldinho 6. Lige Mi Transfer Olacak!

Kemal Bal
04.09.2014 - 16:20 Son Güncelleme: 04.09.2014 - 22:46

Ronaldinho İngiltere 6. lige mi gidiyor?

İngiltere Conference Ligi Güney temsilcisiBasingstoke Town, bonservisi elinde olan Brezilya efsane Ronaldinho‘ya transfer teklifinde bulundu.

İngiltere 6. Ligi’nde mücadele veren Basigstoke Town, Ronaldinho‘nun transferi için girişimlere başladı. 34 yaşındaki Brezilyalı yıldız için kulübün oyuncunun menajeri Roberto De Assis ile iletişime geçtiği bildirildi.

Ancak Basingstoke Town’un Dünya Kupası kazanma başarısı göstermiş Ronaldinho’ya hangi şartlarda bir sözleşme sunduğu henüz bilinmiyor.

Basingstoke gazetesinde çıkan haberde, Ronaldinho’nun İngiltere’ye uçuş ve konaklama ücretlerinin kulüp tarafından karşılanacağını duyururken, bunun kesinlikle reddedilemeyecek bir teklif olduğunun altu çizildi.

Kulübün Pazarlama Sorumlusu Simon Hood, Ronaldinho için transfer girişimini doğrularken, müzakerelerin devam ettiği ve iki taraf arasında bazı maddelerde anlaşmazlıklar olduğunu belirtti. Hood, “Ronaldinho bonservissiz transfer, İngiliz futboluna dahil olmak istiyorsa Basingstoke Town ile sözleşme yapmasından başka daha iyi bir tercih göremiyorum” dedi.

Basingstoke, sonraki lig maçında deplasmanda Cumartesi günü Bishop’s Stortford’a konuk olurken, biletlerin henüz tükenmediği bilgisine ulaşıldı.

Kaynak: http://www.101gol.com/ingiltere-6-lig...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın